kojan

Tag
 • Tartalmak

  19
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

kojan a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Sziasztok! Családi okokból feleslegessé vált egy hűségidővel vásárolt előfizetés. Szeretném lemondani, és az érdekelne hogy az előfizetéshez vásárolt készülék kedvezményes árát vagy a teljes árát kell kifizetni?
 2. Csak egy laptopon nézem a TV GO-t, de kiírja hogy elértem a maximum számot jelentkezzek ki a másik eszközből! Sehol máshol nem vagyok bejelentkezve, mégsem tudok semmilyen műsort nézni. Megpróbálok kijelentkezni ahol azt írja ki hogy be vagyok jelentkezve egy telefonon ami ki van kapcsolva, illetve ez az eszköz jelenik még meg. Kijelentkezem mindegyikből, de még sem tudok műsort nézni.
 3. Szia! A Cinemax 1 és 2, valamint sport1 - 2 csatornáknál tapasztalta. Mostanra rendbe jöttek. Köszönöm az érdeklődést.
 4. Helló! Miért nem egyezik a műsorújság a tv adók műsorával. Teljesen más van műsoron, mint amit a műsorújság jelez!
 5. A regisztrálható eszközök száma elérte a maximumot. Amennyiben más eszközön szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, kérjük, lépj ki az egyik eszközödről, amelyen futtatod a TV GO szolgáltatást: ez az üzenet jelenik meg ha be szeretnék lépni. Egy felhasználóhoz egyidejűleg két különböző eszköz regisztrálható a felsoroltak közül: számítógép, mobiltelefon, táblagép.Ez azt jelenti, hogy például egy számítógépen és mellette egy mobileszközön (okostelefon vagy táblagép; iOS vagy legalább 4.0-ás Android), vagy akár egyszerre két mobileszközön lehet filmeket nézni. Ha egy új készüléket szeretnél használni, akkor TV GO portálra történő bejelentkezésednél a rendszer automatikusan regisztrálja az eszközt és törli a legkorábban regisztrált eszközödet, így könnyedén bármikor új eszközön használhatod a TV GO szolgáltatásait. Ezt találtam a GYIK-ban ! Akkor most hogy is van ez? Mennyi a maximum és miért nem törlődik automatikusan ? Ugyan azt a két eszközt (laptop, mobil) használom helyzetemhez képest, ezért érthetetlen az egész !!!
 6. Sziasztok! Mivel a windows-os telefonom akkuja kezdi megadni magát, ezért szeretném a Telekomos " e-mail.hu" végződésű fiókomat androidra integrálni. Már próbáltam de semmilyen beállítással nem tudtam létrehozni a fiókot Huawei Mate 9 készülékemen. Milyen beállításokat kellene használnom? Ebben kérném a segítségeteket. Előre is nagyon köszönöm a fáradozásotokat!
 7. Sziasztok! Otthoni internet 250-re váltottam, amihez kaptam egy új routert. A Sagemcom honlapon a beállításoknál, ahogy javasolták megváltoztattam a jelszót. Sajna a papír amire felírtam az új jelszót a kukába került. Most nem tudok belépni a beállítások menübe. Hogyan kaphatnék új jelszót, mert a belépésnél csak annyi van, hogy hiba, de olyan nincs hogy elfelejtett jelszó esetén hová forduljak.? További kérdésem, hogy ez a router tud 5G-t, de hogyan tudnám majd aktválni, ha bejutok a menübe? Előre is köszönöm a segítséget!
 8. Sziasztok! Milyen csomagra kell váltanom a Wi-Fi Fon igénybevételéhez, ha Move XS csomagom van.? Hol lehet tájékozódni erről? Előre is köszönöm a tájékoztatást.
 9. Sziasztok! Rengeteg bejegyzést, kérdést- választ elolvastam, de még mindig nem tiszta, hogy egyes csatornák miért üvöltenek, mások miért halkak ? Ráadásul egyes csatornáknál a boxon nem lehet a hangerőt csökkenteni, csak a Tv-n. A boxon lenyomom a gombot 1-ig, és semmi nem történik, csak a tv hangerővel lehet szabályozni. Másik csatornára váltva fordított a gond.
 10. Sziasztok! IPTV Családi + HD előfizetésem van, Filmvilág csomag kiegészítéssel. Az új Szuper Családi +HD csomagot szeretném megrendelni, de nem tudom le- ellenőrízni, hogy milyen csatornák kerültek bele a Filmvilágból. Egyáltalán szükség lenne még a Filmvilágra az SzCS+HD mellett? A mostani csatornáimat sem tudom összehasonlítani, mivel a régi nagyon praktikus összehasonlító táblázat eltűnt!! Tudom, hogy a Családi+HD már nem rendelhető, de aki váltani akar könnyebben tudna eligazodni az összehasonlító táblázattal. A mostani felsorolás olyan hosszú, hogy mire az aljára érek nem tudom mi volt elől. A Filmvilág csomagról pedig semmilyen infó nincs már fent. Ha megtartom a Családi+HD csomagomat rendelhetek mellé Szuper HBO MaxPak csomagot hűségidővel. Ugyanis a Mostani HBO MaxPak csomagom hűség idejét nem tudom hogyan kell meghosszabbítani. Ráadásul a két csomagban ugyanazon csatornák vannak, csak a szuper olcsóbb! Előre is köszönöm szíves tájákoztatásotokat! Tisztelettel: Kojan.
 11. kábelnet

  Köszönöm! Ki fogom próbálni, és majd megírom az eredményt, vagy tovább sikítozom!
 12. kábelnet

  A Telekomos IPTV elosztó wifiként is működik. Ennek a wifinek a hatókörét szeretném megnövelni egy Tenda hatókörnövelővel. Az eddigi próbálkotásaim sikertelenek voltak. Reszetelés stb. Hogyan tudnám párosítani őket? Köszi a válaszokat.
 13. kábelnet

  Sziasztok! Szeretném a T-s CISCO EPC3925 routert párosítani egy Tenda Range Extenderrel. Hogyan tudnám összehozni őket? Javaslataitokat nagy türelemmel várom és előre is köszönöm,
 14. Megérkezett a 2016 évi csatornák módosításáról az e-mail. Az IPTV lehetőségeknél említik a Koktél csomagot, ezen belül a Sport, World, News mix lehetőségeket. Érdekes módon ezekről nincs semmi infó a Telekom honlapján. Létezik Koktél csomag? Más: nagyon gagyi csomagba rakták az eurosport2 HD programot.Lehet hogy a foci EB ezen a csatornán fog futni? A nagyvilág csomagra akkor sem éri meg előfizetni.
 15. Mikor lesz a Lumia készülékeken használható a TV GO alkalmazás?? Mennyit kell még várni ??