kojan Posztolva ekkor: június 17. Megosztás Posztolva ekkor: június 17. (szerkesztve) Két mobil előfizetésem volt. Családi okokból az egyikre már nem volt szükség, ezért megszüntettem. azonnal megszűntek működni az e-mail-jeim. Továbbra is rendelkezem mobil telekom előfizetéssel. ami régebbi mint a megszüntetett. Az email fiókjaimat még mobil előfizetés nélkül az internethez kötődően regisztráltam. Továbbra is rendelkezem telekom tv,mobil és internet előfizetéssel, ennek ellenére a selekt nem enged regisztrálni, vagy ha sikerül akkor azt jelzi hogy nincs jogosultságom. Ezen a fórumon még sikerült telekomos email-lel belépni, de nem tudom meddig fog működni. Tisztelettel: Kollát János - ***********@gmail.com Szerkesztve ekkor: június 17. Szerkesztő: NTibor Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeivel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: június 19. Telekom Megosztás Posztolva: június 19. Kedves @kojan! Sajnáljuk, hogy problémát tapasztalsz a levelezéssel! Javasoljuk, hogy ez ügyben az ügyfélszolgálatunkkal vedd fel fel a kapcsolatot, ahol azonosítást követően ellenőrizni tudjuk a postafiókjaid állapotát és segítünk a hiba megoldásában. Köszönjük az együttműködésed! ^Zsolti Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.