S Tünde Posztolva ekkor: 2018. július 31. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. július 31. Sziasztok! Pár napja nem tudok hívást kezdeményezni, állítólag nincs elég egyenlegem, pedig lekérdeztem többször is, és 4000 forint körül van. Mit tudok tenni, mi lehet a gond? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2018. július 31. Megosztás Posztolva: 2018. július 31. Hello @S Tünde, a hívások fogadása megy, vagy az sem? ha az megy, akkor szerintem valami hiba, hívd a Tét. ha az sem, akkor elképzelhető, hogy olyan régen töltöttél, hogy lejárt a számod? ilyenkor 90 napod van, hogy töltsd, és újra használhatod (a 4000 Ft körüli összeg megmarad, talán párszáz Ft számmegtartási díj jöhet le belőle) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
S Tünde
Sziasztok!
Pár napja nem tudok hívást kezdeményezni, állítólag nincs elég egyenlegem, pedig lekérdeztem többször is, és 4000 forint körül van. Mit tudok tenni, mi lehet a gond?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.