Nagy Gyorgyne Posztolva ekkor: 2018. augusztus 16. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. augusztus 16. Rendeltem egy mobil keszuleket,ami elvileg mar uton is van,kaptam egy sms ertesitest rola.De valahogy az smms elszallt,ebben volt talalhato a csomagkovetesi szam.Hogy tudnam ezt ujra megtudni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 16. Ha felhívod a 1414-et ott szinte teljesen biztos hogy megtudják mondani, meg azt is hogy áll éppen a rendelés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Nagy Gyorgyne Posztolva: 2018. augusztus 23. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 23. köszi a választ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Nagy Gyorgyne
Rendeltem egy mobil keszuleket,ami elvileg mar uton is van,kaptam egy sms ertesitest rola.De valahogy az smms elszallt,ebben volt talalhato a csomagkovetesi szam.Hogy tudnam ezt ujra megtudni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.