Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Iphone XS hangszóró


Garanciális csere probléma

Kérdés

Olyan problémám lenne, hogy 1 hete sincs, hogy megvettem az új telefonomat az Iphone XS-t és azt vettem észre, ha elkezdek hívni egy telefonszámot és kihangosítom a hívást a készülék hangszóróira, akkor a felső hangszóróból recsegő/sistergő hangok jönnek addig ameddig nem fogadják a hívásomat, akkor elmúlik a hang és tisztán szól a hangszóró. 

Érdeklődnék, hogy ez normális-e ? Főleg egy alig használt 5 napos telefontól. Másik ha ez nem normális hogyan orvosolható ? Javítás,készülékcsere stb ?

 

Üdv.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Hello @Garanciális csere probléma, biztosan bosszantó, de első körben én a helyedben megnézném több számmal, több helyszínen és különböző hangerőn. ha minden szám hívásánál, több helyszínen és minden hangerőn ugyanez van, csak akkor gyanakodnék hardver hibára. ekkor teló vissza (ha online vetted, akkor 14 napos elállás van, ha személyesen, akkor 3 napos cseregarancia talán, de ez kevésbé számít, mert ezen biztosan túl vagy) vagy szerviz (és ott megmondják, mi van, hogyan tovább). kíváncsi vagyok, majd írd meg a végét, légyszi

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...