Gabó29 Posztolva ekkor: 2019. január 24. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. január 24. Üdv. 2018.decemberében kötöttem szerződést Magenta1 csomagban TV+internet+telefonra. (1 év hűség) Azt szeretném tudni, ha költözés miatt fel kell bontanom a szerződést, mennyi kötbért kell fizetnem nagyjából? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2019. január 24. Megosztás Posztolva: 2019. január 24. Ha olyan helyre mész, ahol van Telekom de neked nem kell. Akkor a December óta felhasznált kedvezményt. Ha olyan helyre ahol nincs Telekom, és még igazolni is tudod hogy igen én költöztem. Akkor 0 Ft, persze a mobil marad csak nem magentában. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gabó29 Posztolva: 2019. január 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. január 24. Viszont kaptam egy készüléket, mert a tv-re két év hűség van. (a készülékért nem kellett fizetni, 30.000 Ft készülékkedvezmény volt rá.) Szerintem a készüléket ki kell fizetnem. Jól gondolom? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Gabó29
Üdv.
2018.decemberében kötöttem szerződést Magenta1 csomagban TV+internet+telefonra. (1 év hűség) Azt szeretném tudni, ha költözés miatt fel kell bontanom a szerződést, mennyi kötbért kell fizetnem nagyjából?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.