Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Megrendelés elakadása


Encsi

Kérdés

Mit lehet tenni, vagy mit kellene tennem, ha a szolgáltató belső hálozatán elkadt a megrendelésem, nem fut végig a rendszeren, és már egy hónapja senki sem tesz semmit. Az ügyintézők, többször megsürgették a HELP-DEsk- nél és ennyi .Régi platinakártyás ügyfél vagyok, de mivel ez a probléma csek 1 embert érint, nem foglalkoznak velem.Én csak várok, eltelt egy hónap, és sehol a megrendelésem.Igéreteket kapok, mindenki látja, hogy folyamatban van a megrendelés, de a hibát már a rendszergazdák nem javítják ki.Így áll minden. Tudna valaki tanácsot adni Ő hova fordulna reklamálni?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Szia @Encsi,

Hiába vagy hű, sajnos a szolgáltatókat már ez nem érdekli - legalábbis eléggé így tűnik. És ez más szolgáltató esetében is igaz. :( Az is vicc a kék szolgáltatónál, hogy szerintük a mobilvásárlás már egyfajta kedvezmény... 

Milyen készüléket rendeltél? Említettem az előző hozzászólásban, nem lehet, hogy kifutott a készülék?

Esetleg még azt tudnám javasolni - ha végképp nem megy a dolog -, hogy menj be egy üzletbe, és vásárold meg ott a készüléket.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Szia Abit!

A platina nem is számít,de régi, és " hű" az igen.Töröltük a régit, felvettük az újat, de ugyan úgy hibára futott a dolog. Valami rendszer hiba van nálam, nem is tudnak mit mondani. Számomra egy ilyen szolgáltatónál, ez teljesen érthetetlen, milyen rendszergazdák, akik nem tudják elhárítani a hibát már 1 hónapja, és megoldást sem tudnak rá.Szerinted?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...