Encsi

Megrendelés elakadása

Kérdés

Mit lehet tenni, vagy mit kellene tennem, ha a szolgáltató belső hálozatán elkadt a megrendelésem, nem fut végig a rendszeren, és már egy hónapja senki sem tesz semmit. Az ügyintézők, többször megsürgették a HELP-DEsk- nél és ennyi .Régi platinakártyás ügyfél vagyok, de mivel ez a probléma csek 1 embert érint, nem foglalkoznak velem.Én csak várok, eltelt egy hónap, és sehol a megrendelésem.Igéreteket kapok, mindenki látja, hogy folyamatban van a megrendelés, de a hibát már a rendszergazdák nem javítják ki.Így áll minden. Tudna valaki tanácsot adni Ő hova fordulna reklamálni?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Szia @Encsi,

Hiába vagy hű, sajnos a szolgáltatókat már ez nem érdekli - legalábbis eléggé így tűnik. És ez más szolgáltató esetében is igaz. :( Az is vicc a kék szolgáltatónál, hogy szerintük a mobilvásárlás már egyfajta kedvezmény... 

Milyen készüléket rendeltél? Említettem az előző hozzászólásban, nem lehet, hogy kifutott a készülék?

Esetleg még azt tudnám javasolni - ha végképp nem megy a dolog -, hogy menj be egy üzletbe, és vásárold meg ott a készüléket.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia Abit!

A platina nem is számít,de régi, és " hű" az igen.Töröltük a régit, felvettük az újat, de ugyan úgy hibára futott a dolog. Valami rendszer hiba van nálam, nem is tudnak mit mondani. Számomra egy ilyen szolgáltatónál, ez teljesen érthetetlen, milyen rendszergazdák, akik nem tudják elhárítani a hibát már 1 hónapja, és megoldást sem tudnak rá.Szerinted?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia @Encsi,

Töröltesd a rendelésed, és rendeld meg újra. Az amúgy nem lehet, hogy egy már kifutott, raktáron nem lévő készüléket szerettél volna megrendelni?

Platina szinteket tudtommal már eltörölték, de ez rendelés esetében amúgy sem számít.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most