sutika Posztolva ekkor: 2019. április 29. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. április 29. Tisztelt Telekom! A *****fone, a ***** már frissítette a Mate 20 Lite szoftverét. Mint több éve hűséges előfizetőjük, kérem válaszolják meg, hogy a Telekomnál vásárolt készülékre mikor érkezik meg a frissítés? Köszönöm szépen előre is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Madar Posztolva: 2019. június 2. Megosztás Posztolva: 2019. június 2. Sziasztok, ez a kérdés már engem is érdekel mert szerintem már vagy 1 éve ki kellett volna adni... Várható lesz a frissítés? Nem igazan értem miért nem kapjuk meg időben, vagy a mate 20 lite vásárlók így jártak? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. június 13. Megosztás Posztolva: 2019. június 13. (szerkesztve) 1 órája, simoneksandor@gmail.com írta: Nekünk 2 db mate 20 lite van itthon. Az egyik ma frissült, a másik még nem. Gondolom nem egyszerre frissítik az összes készüléket. Mindkettőn Telekomos szoftver fut? A frissítés egyébként IMEI szám alapján kerül ki, szóval előbb-utóbb a másik is megkapja.[link] Szerkesztve ekkor: 2019. június 13. Szerkesztő: abit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. június 13. Megosztás Posztolva: 2019. június 13. Épp most, simoneksandor@gmail.com írta: Gondoltam h valami ok alapján kapják a frissítési sorszámot. Most már tudom h az IMEI alapján. Köszi. Szívesen. Samsungoknál meg egységesen van, viszont ott is a szolgáltatótól függ, ki mikor kap meg egy adott frissítést, azaz ők mikor dobják ki. Ha kint az adott mobilra, akkor minden user telepítheti arra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 simoneksandor@gmail.com Posztolva: 2019. június 13. Megosztás Posztolva: 2019. június 13. Nekünk 2 db mate 20 lite van itthon. Az egyik ma frissült, a másik még nem. Gondolom nem egyszerre frissítik az összes készüléket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 abit Posztolva: 2019. június 13. Megosztás Posztolva: 2019. június 13. (szerkesztve) Ekkor: 2019. 06. 02. at 9:51, Madar írta: szerintem már vagy 1 éve ki kellett volna adni... Még egy éve sincs kint a mobil, Magyarországon szeptemberben kezdték árusítani. Szerkesztve ekkor: 2019. június 13. Szerkesztő: abit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 simoneksandor@gmail.com Posztolva: 2019. június 13. Megosztás Posztolva: 2019. június 13. 32 perce, abit írta: Mindkettőn Telekomos szoftver fut? A frissítés egyébként IMEI szám alapján kerül ki, szóval előbb-utóbb a másik is megkapja.[link] Persze, mind2 elofizetes, Telekomos az én nevemen. Magenta1 csomagban vannak. Gondoltam h valami ok alapján kapják a frissítési sorszámot. Most már tudom h az IMEI alapján. Köszi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
sutika
Tisztelt Telekom!
A *****fone, a ***** már frissítette a Mate 20 Lite szoftverét. Mint több éve hűséges előfizetőjük, kérem válaszolják meg, hogy a Telekomnál vásárolt készülékre mikor érkezik meg a frissítés?
Köszönöm szépen előre is!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.