Hegyirabló

Blackberry Classic függetlenítés

Kérdés

Sziasztok!

Szeretnék venni egy Blackberry Classicot. Találtam is egy gyönyörűt, egy nagymamáé volt, ezért csodás állapotban van, az ára is remek. Egyetlen "baj" van vele, hogy Telekom függő. Tudom, hogy elméletileg bármilyen Telekomos készüléket ki lehet függetleníteni. Ám egy kicsit még is aggódom, mert a Blackberry egy kicsit mindig is problémás gyerek volt, ezt megerősítik az itteni kérdések is, amelyek Blackberryről szólnak.

Szóval attól tartok én, hogy nem fogom tudni függetleníteni a készüléket, vagy más problémám lesz vele (pl. APN beállítás). Mit a tapasztalatok, meghallgatnék szívesen mindent!

Köszönettel!

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Hello @Hegyirabló, valószínűleg kevesen használják, azért nem ömlöttek a dícsérő vagy szidalmazó kommentek :D a függetlenítésre elméleti válaszom van, amikor bejött ez az online, ingyenes megoldás, én nyakra-főre függetlenítettem mindent, amit a háztartásban találtam. a legrégebbi telókra is megjött rendben a kód (igaz, volt, amire jócskán várni kellett, és volt, amire több jött, meg az is igaz, hogy BB nem volt köztük)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most