allen Posztolva ekkor: 2019. szeptember 10. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. szeptember 10. Segítséget szeretnék kérni,mert nem tudok belépni az új tvgo-ra.A bejelentkezés gombra kattintva csak pörög-pörög,de nem enged be.Előre is köszönöm a segítségeteket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. szeptember 10. Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 10. Szia @allen, Ha mobilos/tabletes app, akkor elsőként próbáld meg újratelepíteni az appot, törölni a gyorsítótárat, és az alkalmazás adatait. Milyen készüléken próbálsz belépni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 allen Posztolva: 2019. szeptember 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 10. Szia számítógépen próbálok,de mint írtam nem tudok csak pörög ha a bejelentkezés gombra kattintok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 allen Posztolva: 2019. szeptember 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 10. Szia abit.Nem tudom,hogy jó helyre küldtem-e a válaszom,de először írok ide és nem nagyon tudom még kezelni.Szóval számítógépen próbálok belépni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 abit Posztolva: 2019. szeptember 10. Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 10. 40 perce, allen írta: Szia abit.Nem tudom,hogy jó helyre küldtem-e a válaszom,de először írok ide és nem nagyon tudom még kezelni.Szóval számítógépen próbálok belépni. Próbáld meg más böngészővel is, töröld a cookie-kat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 allen Posztolva: 2019. szeptember 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 10. 2 órája, abit? írta: Szia @allen, Ha mobilos/tabletes app, akkor elsőként próbáld meg újratelepíteni az appot, törölni a gyorsítótárat, és az alkalmazás adatait. Milyen készüléken próbálsz belépni? Számító Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 allen Posztolva: 2019. szeptember 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 10. Megpróbáltam sajnos nem megy,továbbra is csak pörög de nem enged be. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 abit Posztolva: 2019. szeptember 10. Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 10. 1 órája, allen írta: Megpróbáltam sajnos nem megy,továbbra is csak pörög de nem enged be. Másik böngészőben is megpróbáltad? Ha ezek után se megy, jelentsd be a hibát, 1414-es számon, vagy chaten. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 allen Posztolva: 2019. szeptember 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 10. Köszönöm hogy megpróbáltál segíteni,való színű,hogy bejelentem hibára.Még egyszer köszönöm szia. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 abit Posztolva: 2019. szeptember 10. Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 10. Épp most, allen írta: Köszönöm hogy megpróbáltál segíteni,való színű,hogy bejelentem hibára.Még egyszer köszönöm szia. Nagyon szívesen! Remélem megoldódik a probléma. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
allen
Segítséget szeretnék kérni,mert nem tudok belépni az új tvgo-ra.A bejelentkezés gombra kattintva csak pörög-pörög,de nem enged be.Előre is köszönöm a segítségeteket.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.