Posztolva ekkor: September 10, 2019 Segítséget szeretnék kérni,mert nem tudok belépni az új tvgo-ra.A bejelentkezés gombra kattintva csak pörög-pörög,de nem enged be.Előre is köszönöm a segítségeteket. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 10, 2019 Épp most, allen írta: Köszönöm hogy megpróbáltál segíteni,való színű,hogy bejelentem hibára.Még egyszer köszönöm szia. Nagyon szívesen! Remélem megoldódik a probléma. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 10, 2019 Köszönöm hogy megpróbáltál segíteni,való színű,hogy bejelentem hibára.Még egyszer köszönöm szia. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 10, 2019 1 órája, allen írta: Megpróbáltam sajnos nem megy,továbbra is csak pörög de nem enged be. Másik böngészőben is megpróbáltad? Ha ezek után se megy, jelentsd be a hibát, 1414-es számon, vagy chaten. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 10, 2019 Megpróbáltam sajnos nem megy,továbbra is csak pörög de nem enged be. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 10, 2019 2 órája, abit? írta: Szia @allen, Ha mobilos/tabletes app, akkor elsőként próbáld meg újratelepíteni az appot, törölni a gyorsítótárat, és az alkalmazás adatait. Milyen készüléken próbálsz belépni? Számító Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 10, 2019 40 perce, allen írta: Szia abit.Nem tudom,hogy jó helyre küldtem-e a válaszom,de először írok ide és nem nagyon tudom még kezelni.Szóval számítógépen próbálok belépni. Próbáld meg más böngészővel is, töröld a cookie-kat. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 10, 2019 Szia abit.Nem tudom,hogy jó helyre küldtem-e a válaszom,de először írok ide és nem nagyon tudom még kezelni.Szóval számítógépen próbálok belépni. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 10, 2019 Szia számítógépen próbálok,de mint írtam nem tudok csak pörög ha a bejelentkezés gombra kattintok. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: September 10, 2019 Szia @allen, Ha mobilos/tabletes app, akkor elsőként próbáld meg újratelepíteni az appot, törölni a gyorsítótárat, és az alkalmazás adatait. Milyen készüléken próbálsz belépni? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Segítséget szeretnék kérni,mert nem tudok belépni az új tvgo-ra.A bejelentkezés gombra kattintva csak pörög-pörög,de nem enged be.Előre is köszönöm a segítségeteket.
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon