best01 Posztolva ekkor: 2019. október 4. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2019. október 4. Szép napot mindenkinek! Rendeltem egy tv-t "Csak online" cimkével. Ez most nekem jó vagy több időbe kerül mire megkapom a tv-t? Az így rendelt áru más rendszeren megy keresztül? Más az elbírálási mód? Csupán kíváncsiságból. Köszönettel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 best01 Posztolva: 2019. október 4. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. október 4. Most lett újra készleten, és otthoni szolgáltatáshoz lett rendelve. Remélem a 30 napot nem tartják be. Köszönöm a választ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 best01 Posztolva: 2019. október 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. október 11. Ekkor: 2019. 10. 07. at 13:43, teherwagon írta: Szívesen szerencsére általában nem szokták (nekem és az ismeretségi körömben 1-2 hét alatt szokott megérkezni, egyszer volt nálam 3 hét, szülőknél szintén egyszer 4 hét közeli). csak azért írtam, hogy lásd, az a vonal nem gyorsvonat sajna (mint a mobilos rendelés, ami sokszor már másnap a kezemben van) Ismét köszönöm a választ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2019. október 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. október 4. Hello @best01, ez csak annyit jelent, hogy ügyfélszolgálaton és Té üzletben nincs, másban nincs eltérés. na jó, valószínűleg kedvezőbb az ár, de az átfutás itt is a készlettől és attól függ, hogy mobilhoz vagy otthoni szolgáltatáshoz rendelted-e (előbbi pár, utóbbi max. 30 nap) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2019. október 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. október 7. Szívesen szerencsére általában nem szokták (nekem és az ismeretségi körömben 1-2 hét alatt szokott megérkezni, egyszer volt nálam 3 hét, szülőknél szintén egyszer 4 hét közeli). csak azért írtam, hogy lásd, az a vonal nem gyorsvonat sajna (mint a mobilos rendelés, ami sokszor már másnap a kezemben van) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
best01
Szép napot mindenkinek!
Rendeltem egy tv-t "Csak online" cimkével. Ez most nekem jó vagy több időbe kerül mire megkapom a tv-t? Az így rendelt áru más rendszeren megy keresztül? Más az elbírálási mód? Csupán kíváncsiságból.
Köszönettel
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.