sepy65 Posztolva ekkor: 2019. október 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. október 12. (szerkesztve) Sziasztok! Tudom van pár kérdés ebben a témában,de igazából nem tudtam rájönni a megoldásra! Kicserélhetem-e a Telekomos F@st 5655v2 gpon modemet erre: TP-Link TX-6610? Sokkal gyorsabb, mint a szolgáltato által adott (2/1 Gb net ) , csak telefon van rajta amit nem használok. Vagy inkább ezt a routert vegyem meg: Asus BRT-AC828 (2 wlan) igy a 2gb netet ezzel elosztom ,1-1gb-re. Nagyon sok cucc megy hálózaton! Most egy Asus RT-AC 65P megy ,de szervizben van 1hetes :Asus RT-AC86U amit valószínűleg nem tudnak javítani igy visszatérítés lesz! Tanácsokat,ötleteket, szívesen fogadok és köszönöm! Üdv! Szerkesztve ekkor: 2019. október 12. Szerkesztő: sepy65 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 abit Posztolva: 2019. október 12. Megosztás Posztolva: 2019. október 12. Szia @sepy65, A Telekom által adott ONT-ot nem lehet lecserélni, csak az működik a hálózaton. Routerválasztásban [itt] tudnak segíteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sepy65 Posztolva: 2019. október 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. október 12. Köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
sepy65
Sziasztok!
Tudom van pár kérdés ebben a témában,de igazából nem tudtam rájönni a megoldásra!
Kicserélhetem-e a Telekomos F@st 5655v2 gpon modemet erre: TP-Link TX-6610?
Sokkal gyorsabb, mint a szolgáltato által adott (2/1 Gb net ) , csak telefon van rajta amit nem használok.
Vagy inkább ezt a routert vegyem meg: Asus BRT-AC828 (2 wlan) igy a 2gb netet ezzel elosztom ,1-1gb-re. Nagyon sok cucc megy hálózaton!
Most egy Asus RT-AC 65P megy ,de szervizben van 1hetes :Asus RT-AC86U amit valószínűleg nem tudnak javítani igy visszatérítés lesz!
Tanácsokat,ötleteket, szívesen fogadok és köszönöm!
Üdv!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.