Norbi19

HBO GO ingyen év végéig, de csak bizonyos magentásoknak?

Kérdés

Hello,

Még szeptember végén hallottam, hogy év végéig ingyen lehet nézni az HBO GO-t magentásként, megnéztem, beaktiváltam az alkalmazásban, azt mondta, várjak 24-48 órát, elfelejtkeztem róla, így sokkal többet vártam, majd beaktiváltam az oldalon. Láttam, hogy egy bizonyos másik opciót be kell kapcsolni ahhoz, hogy év végéig ingyen legyen, de azt nem találtam az alkalmazásban. Később láttam, hogy a weboldalon zárójelben ott van, hogy "2018. szeptember 1 utáni előfizetők". De gondoltam, majd legfeljebb egy hónapig lesz akkor. Viszont most látom a számláknál, hogy már amióta bekapcsoltam számlázott, és így a kedvezmény is lejárt. Az alkalmazásban azt írta, hogy a regisztráció utáni első hónap ingyen van, de nem várta meg a regisztrációt.

Most akkor végülis a "nagybetűs" reklámmal ellentétben csak bizonyos magentásoknak jár ez a kedvezmény? És az alkalmazásban írtakkal ellentétben ha beaktiválom már elkezd számlázni, attól függetlenül, hogy van-e HBO GO fiókom?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Az ilyen kérdésekben jobban tud segíteni az ügyfélszolgálat, mert látja a konkrét számlázási információt.

Így látatlanban azt mondanám, hogy nem megfelelő csomagban használtad. Ilyenkor tényleg érdemes ezeket ügyintézővel egyeztetni, mert egy sima, új hűség nélküli csomagváltás is bőven elég lett volna...

Az első 30 nap mindenkinek ingyenes, volt esetleg korában bekapcsolva? :) 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most