Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

DST

Tag
 • Tartalmak

  35
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

DST eredményei

 1. DST

  aréna4

  Hát, azért elég sokfajta box van Felvehetem a kesztyűt? 80 perc; esetleg SMS? Mobilnet? Ár? Jelenleg 50 perc/SMS-es S csomag, meg korlátlan hálózaton belüli+30 perc/SMS egyéb irányos M csomag van jelenleg a low enden. Gondolom a net esetében akkor a 300-as szint elegendő, tévén meg van szuper családias HD. Valamit kihagytam esetleg? Többi előfizetés ugyanezt tudja?
 2. DST

  Aréna4 van, de nincs

  Ebből nem derül ki, hogy egyébként mi az eltérő tartalom... A TV max 250 Ft-tal (se) tér el.
 3. DST

  Aréna4 van, de nincs

  Váltáskor a havidíjairól mindig, mindenki világos tájékoztatást kap, ne legyünk komolytalanok. Engedik megtartani
 4. DST

  aréna4

  Üdv! Ez az egyben módosítós dolog kell a megfelelő kompatibiltások biztosításához. Pl. az új csomagban 3HD stream van, és ez egyes boxokon nem is működik, ráadásul elvárás, hogy újabb HGW-kel legyen szerelve (szintén többletköltség...). Egyébként ez a váltási szabály nem újkeletű, 2018 óta "velünk van". Ha a vezetékest nem használod, nyugodtan mondd le, 2017 szeptember óta már nem kell vezetékes telefon a Magenta1-es csomaghoz, vagy pl. a többelőfizetéses kedvezményekhez. Mellesleg azóta van otthoni e-pack kedvezmény 600 Ft értékben, ami azért javít a költséghelyzeteden, ráadásul tavaly óta a mobil és az otthoni számla is egyberegisztrálható az új(abb) Magenta1-es csomagokban, így 1 számlában mobilos és otthonis e-pack kedvezményeket is érvényesíteni lehet. Szia! Neked is csomagot kell váltani valószínűleg... Most örültél volna, ha kedvezőtlen ajánlattal szerződnek le?
 5. Tévedés: "Véletlenül töröltem az üzenetemet, amit kaptam az adategyeztetéskor," Ha törölte a kódot nem fogja tudni online megcsinálni
 6. DST

  internet

  Tiszteletem! Nem tudni, ezek az információk csak egy szűk üzleti csoport számára ismertek.
 7. DST

  Magas ping...

  Szia! Furcsa jelenség, mindenképpen tanácsolnám a kapcsoaltfelvételt 1414-gyel.
 8. DST

  Internet legyengül nappal

  Szia! Ezt jelenleg is tapasztalod? Mint mondott rá szerelő/1414 végül? Kíváncsiak lennénk.
 9. DST

  Átkötés

  Kedves Adrienn! Mi lett a helyzet megoldása?
 10. DST

  Bluetus használata

  Üdv! Jó eséllyel a frissített szoftver nem tartalmaz illesztőprogramot.. Próbáld meg újrapárosíttatni, mintha új lenne.
 11. Kedves Márffy Magdolna! Úgy tűnik valami facebookos korlátozás áll a háttérben, valamilyen facebookos spam-szűrő lehet az oka. Ugyanakkor azt tanácsolom, ne osszon meg személyes adatokat (másét a hatályos törvények értelmében írásbeli belegyezés nélkül még tilos is) itt a fórumon sem, mert ez egy a világhálóról bárki számára elérhető hely. Sajnos sok a rossz ember a mai világban.
 12. Tisztelt Márffy Magdolna! Mégis csak a telefonnal lesz valami gubanc, bár ez alapján elég nehéz megmondani. Az biztos, hogy amit tapasztal, az nem normális.
 13. DST

  Galaxy S10+ Dual Sim probléma

  Hangpostát, mindenképpen kapcsold ki a telekom.hu oldalon belépve, illetve töröld a hívásátirányításokat. Ez a problémát félig oldja meg, érdemes lenne ellenőrizni a standby üzemmódokat és bekapcsoltatni 1414-en a VoLTE-t ha még nem történt meg.
 14. DST

  Domino Day

  Üdv, Csirke! Lépj be a számoddal. Ha bekapcsolni szeretnéd, kattints a számodra, és látni fogsz egy + jelet. Az egyszeri adatcsomagoknál találod. Ha csak az egyenleget kérdeznéd le, rögtön belépés után már látni fogod, de ha a számodra kattintasz, több is megjelenik.
 15. Üdv! 1. Az új verzió nem írja ki, de ez benne van a csomagban és ha látod az adatduplázót, akkor rendben van minden. 2.Dettó. 3. Úgy, ahogy mondod. A Whatsappnál ingyenes korlátlan chat opciót adnak.
×
×
 • Új...