Kriti Posztolva ekkor: 2019. december 28. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2019. december 28. Mobilelőfizetés ingyenes hbogo használtot tesz lehetővé nekem. Miután kiválasztottam,hogy mobilelőfizetés után veszem igénybe, nem enged aktiválni. Mit csináltam rosszul? Laptopon szertném aktíválni, és kéri a tv kódot az aktiváláshoz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2019. december 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. december 30. Hello @Kriti, a magentás, év végéig díjmentesre gondolsz? akkor ez alapján lehet (először meg kell rendelned az HBO GO-t, 1-2 nap pihi, aztán a Té oldala, és csak a végén az HBO GO oldala a sorrend). vagy olyan előfizud van, amiben benne van az HBO GO (korlátlan adat HBO GO előfizetéssel)? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kriti
Mobilelőfizetés ingyenes hbogo használtot tesz lehetővé nekem. Miután kiválasztottam,hogy mobilelőfizetés után veszem igénybe, nem enged aktiválni. Mit csináltam rosszul? Laptopon szertném aktíválni, és kéri a tv kódot az aktiváláshoz.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.