Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Samsung S8+ saját szám küldése


Vandálium

Kérdés

Helló!

Korábban akiket hívtam látták a számomat.  Valamelyik frissítés után már nem. Sokan fel sem veszik így, ha privát számot ír a telefonjuk! 

A netes leírások alapján a névjegyzék > beállítások > egyéb hívásbeállítások > Saját hívóazonosító megj., Itt kellenne engedélyezni. Nekem viszont itt nincs ilyen menüpont, a többi van, de ez speciel nincs!  Android 9-en. A telefon névjegye azt mondja, hogy telefonszám: ismeretlen! Mi a franc? A telefon nem tudja, hogy mi a saját száma? Azért nem küldené? Miféle *****ság ez?

De ez csak egy dolog, A minden alkalmazás képernyő fehér hátteret kapott, na ezen olvasd el a fehér betüket!

Harmadik: minden frissítés után a kezdőképernyőre kirakja a telekom.hu appot. Nem baj, hgy már 4 példányban kinn van de kirakja megint.

Nem tudom miféle mókolt cuccot rak rá a tkom de már tele van ezzel a hócipőm!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Szia @Vandálium,

Véleményem szerint a problémák leginkább user errorok, és nem a Telekom rontotta el. Néhány tipp:

1. Ne a kontaktok, megjegyzés között keresd a beállítást, hanem a tárcsázóban. Ott a jobb felső sarokban a 3 pöttyre koppintva találod majd a beállításokat, onnantól az általad is leírt pontokat kell követni. 20200111_191555.jpg

A csatolt képen mutatja, az egyéb beállításoknál a legelső opció lesz. 

2. Az teljesen lényegtelen, hogy a mobilod ismeretlennek jelzi a telefonszámokat, nem befolyásol semmiben sem. Ha a kontaktok közé felveszed a számod saját profilba, mutatni fogja.

3. Mit értesz azalatt, hogy minden kép fehér hátteret kapott és nem tudod elolvasni a fehér betűket? OneUI alatt a fehér háttérnél fekete szöveg van. 

Az éjjeli/éjszakai mód (night mode) névre hallgató funkcióval meg feketére lehet varázsolni minden gyári appot, és problem solved. Beállítások - Kijelző menüpont alatt találod, vagy a control panelen. 

4. Kapcsold ki az új app hozzáadását a home screenre. Tartsd hosszan az ujjad a kezdőlapon - Kezdőlap beállításai (4. opció) - Alkalmazások hozzáadása a kezdőképernyőre (7. opció)

(Az opciók elnevezései eltérhetnek a készülékeden, az én készülékem angol nyelvű, próbáltam lefordítani a funkciók neveit lehetőleg pontosra.)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Szia!

Köszönöm a választ!

A felhasználóhiba valóban nagyon sokszor befigyel - nálam is. Elfogadnám, ha nem az történt volna, hogy minden szép és jó aztán egy frissítés után már nem küldi a számomat...

Valójában nem is ott kell beállítani ahol írtam, hanem Beállítások > kiegészítő szolgáltatások-nál.

A minden alkalmazás háttere kapott egy fehér, kissé áttetsző hátteret. Ezen jeleníti meg a fehér szegélyű, fekete betüket. Nem nagyon látszik a felirat. Ezen tudok még valahol állítani?

Azt elfelejtettem írni, hogy a készülék mozgatására bekapcsol a kijelző. Na ez sem volt nekem korábban! Gondolom ez is valamiféle fícsör, ezt hol tudom kikapcsolni? És egyáltalán miért lett kérdezés nélkül aktív? Azért is kínos, mert övtáskában hordom a telefont és így nagyon sokat megy a legnagyobb fogyasztó.

Köszi

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...