Böbiske Posztolva ekkor: 2020. február 17. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. február 17. Sajnos én is belefutottam egy telefon ígérő csalásba, 1 eurót kértek, fizettem, pár nap múlva 29 eurót vontak le a számlámról, - tudtom nélkül. Sajnos nagyon jól utánozzák a telekom arculatát, ezért bevettem. Ez ellen lehet-e tenni valamit? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2020. március 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. március 23. Hello @Böbiske, legközelebb nem beugrani ilyen ócska trükknek, plusz rendőrségi feljelentés, plusz a bankodnál kártyacsere (mielőtt 29 EUR helyett mindent visznek) köszi, hogy megírtad Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Böbiske Posztolva: 2020. március 3. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. március 3. Újra feldobta a telecom oldal, amikor beakartam lépni.! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 krpanbetty Posztolva: 2020. április 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. április 9. Ez a T com é? Nem csaptak be aki visz mindent visz ezért nem szabad Nekem a. Posta szokta ezt küldeni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Böbiske
Sajnos én is belefutottam egy telefon ígérő csalásba, 1 eurót kértek, fizettem, pár nap múlva 29 eurót vontak le a számlámról, - tudtom nélkül. Sajnos nagyon jól utánozzák a telekom arculatát, ezért bevettem. Ez ellen lehet-e tenni valamit?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.