Marci04 Posztolva ekkor: 2020. március 23. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. március 23. Sziasztok egy furcsa probléma állt elő nálam! Történt egy dolog, hogy anyám aki nevén van a telefonom, látja az ő telefonján a Telekom alkalmazásba az én telefonomat. Le tudod e tiltani, hogy ne aktiváljon semmilyen szolgáltatást számomra (az ingyenesekre gondoltam). Válaszokat előre is köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2020. március 24. Megosztás Posztolva: 2020. március 24. Hello @Marci04, ez nem probléma és nem is furcsa, ha ő a tulaj, akkor azt tesz vele, amit szeretne (igazából hivatalosan neked nincs hozzá semmi közöd) az alapkérdés, hogy meg tudjátok-e beszélni. ha igen, akkor a legegyszerűbb, ha megkéred, hogy ne túrjon bele az előfizetésedbe. egy fokkal biztosabb, ha megkéred, hogy dobjon ki a Telekom fiókból (ekkor véletlenül sem nyúlhat mellé). viszont bármelyiket választjátok, illetve ha nem tudjátok megbeszélni, és belenyúl, akkor semmit sem tehetsz. végszükség esetén megbeszélhetitek, hogy kerüljön a nevedre, és akkor te leszel a főnök. de ekkor az esetleges kedvezményeket bukod, ha részlet, elmaradás van, akkor be kell csengetni stb., szóval jobb lenne megbeszélés alapján Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Marci04
Sziasztok egy furcsa probléma állt elő nálam!
Történt egy dolog, hogy anyám aki nevén van a telefonom, látja az ő telefonján a Telekom alkalmazásba az én telefonomat. Le tudod e tiltani, hogy ne aktiváljon semmilyen szolgáltatást számomra (az ingyenesekre gondoltam).
Válaszokat előre is köszi!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.