Posztolva ekkor: March 23, 2020 Sziasztok egy furcsa probléma állt elő nálam! Történt egy dolog, hogy anyám aki nevén van a telefonom, látja az ő telefonján a Telekom alkalmazásba az én telefonomat. Le tudod e tiltani, hogy ne aktiváljon semmilyen szolgáltatást számomra (az ingyenesekre gondoltam). Válaszokat előre is köszi! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: March 24, 2020 Hello @Marci04, ez nem probléma és nem is furcsa, ha ő a tulaj, akkor azt tesz vele, amit szeretne (igazából hivatalosan neked nincs hozzá semmi közöd) az alapkérdés, hogy meg tudjátok-e beszélni. ha igen, akkor a legegyszerűbb, ha megkéred, hogy ne túrjon bele az előfizetésedbe. egy fokkal biztosabb, ha megkéred, hogy dobjon ki a Telekom fiókból (ekkor véletlenül sem nyúlhat mellé). viszont bármelyiket választjátok, illetve ha nem tudjátok megbeszélni, és belenyúl, akkor semmit sem tehetsz. végszükség esetén megbeszélhetitek, hogy kerüljön a nevedre, és akkor te leszel a főnök. de ekkor az esetleges kedvezményeket bukod, ha részlet, elmaradás van, akkor be kell csengetni stb., szóval jobb lenne megbeszélés alapján Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok egy furcsa probléma állt elő nálam!
Történt egy dolog, hogy anyám aki nevén van a telefonom, látja az ő telefonján a Telekom alkalmazásba az én telefonomat. Le tudod e tiltani, hogy ne aktiváljon semmilyen szolgáltatást számomra (az ingyenesekre gondoltam).
Válaszokat előre is köszi!
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon