Haver

Körülöttem optika, de nálam csak réz?

Kérdés

Üdvözlet,

Olyan kérdésem lenne, hogy előfordulhat-e olyan dolog, hogy XVI. kerületi centenáriumi lakótelep hálózat fejlesztésekor kihagynak egy lakótelepi lépcsőházat a fejlesztésből és amíg a szomszédoknál és mindenütt körülöttem (pl mellettem lévő lépcsőházban) optika van 1000-2000-mbitn, addig nálunk "állítólag" csak rezes hálózat elérhető? Olyan hihetetlennek tűnik nekem mert a panelok még csak nem is különállóak és kb a hangom is átszűrődik a szomszédos lépcsőházakba ezért nem hinném, hogy 10-20 méterrel odébb már nem érne el bármiféle kábel. :D

Érdeklődtem ez ügyben a Telekomnál de nem tudtak válaszolni, és furcsa, hogy a tér 2-es és 4-es számú lépcsőházban van optika az online felület szerint is ,viszont ahol én lakom 3-mas számú házban csak réz van. És sorolhatnám 1-től 10x ig... de mindenhol elérhető az optika. Létezik, hogy nálunk kihagyták vagy csak az online felület mutatja rosszul? Vagy én tudok rosszul valamit? Kihez lehet az ügyben fordulni, hogy hozzánk is behúzzák az optikát?

Előre is köszi a válaszokat.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Szia,

Igen ez egy létező dolog, egy terület optikai lefedése során azok a társasházak kimaradnak ahol nemleges válasz volt a ház illetve a közösképviselet részéről.  Ha azóta változott ez az álláspont akkor lelehet porolni ezt a témakört.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia,

Köszönöm gyors válaszodat! Az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy miként lehetne ezt elindítani? Kit kell megkeresni ez ügyben, hogy nálam is legyen gigabites net?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia!

Ha jól gondolom, a Gizella tér 3-ról van szó? Mert mostantól már ott is elérhető az optika, csekkold a webes felületet ;) 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most