imre01 Posztolva ekkor: 2020. június 9. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. június 9. Az szeretném megtudni minek tiltották le a sim kártyámat mikor már rég megcsináltam az adategyeztetést köszönöm a választ. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. június 9. Megosztás Posztolva: 2020. június 9. Hello @imre01, ügyfélként ennyi infó alapján nehéz, bemondás alapján tudnék tippelni. mindenesetre az egyik lehetőség, hogy mégsem sikerült az adategyeztetés. a másik, a valószínűbb, hogy olyan régen töltötted, hogy lejárt a kártya Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 imre01 Posztolva: 2020. június 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. június 9. Hello nem emlékszem pontosan de februárban vagy márciusban csináltam meg az adategyeztetést és sikerült is, a telefon pedig mindig idejében volt feltöltve és ezért nem értem miért tiltották a kártyát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
imre01
Az szeretném megtudni minek tiltották le a sim kártyámat mikor már rég megcsináltam az adategyeztetést köszönöm a választ.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.