Berezvai Ferenc

Mobil előleg

Kérdés

Üdv,

egy laptopot szeretnék vásárolni részletre. Már évek óta Telekom előfizető vagyok, csak sajnos a flottás csomagom ezt nem teszi lehetővé, ezért új előfizetést szeretnék. A választott laptop 226ezer forint, a csomag az alap nullás csomag+4gb internet (csak az HBO Go és Spotify miatt érdekel). A rendelés során 60ezer forint mobil fizetési előleget kér a rendszer, amit ha jól értelmezek, csak az előfizetés árából von majd le. Na most, a 24 hónap hűség alatt, a havi 2390 forinttal számolva, nagyjából ki is jön a matek. Ekkor a 24 hónap alatt csak a laptop törlesztőjét kell fizetnem havonta?
Illetve próbaképpen beraktam kosárba egy 600ezres laptopot, erre már 450ezer forint előleget kér a rendszer, ugyanerre a mobilcsomagra. Na most a fent maradó összeggel ilyenkor, illetve az előző esetben mi lesz, ha azt feltételezzük hogy a havi díjon felül semmiféle túlforgalmazás nem történik? 

Köszönettel:

Berezvai Ferenc

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Hello @Berezvai Ferenc, úgy van, ahogyan írod. amíg az összeg tart, addig nincs normál számla, csak a törlesztőt kell fizetni. a hűség után meg visszakérheted a fel nem használt részt, gondolom. vagy ha tovább is megtartod az előfizut, akkor semmi extra, vonják belőle továbbra is, amíg el nem fogy (speciális helyzet a tiéd, mert szinte a legolcsóbb csomagra vennél drága készüléket, azért ilyen fura a matek)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most