kissgi Posztolva ekkor: 2020. szeptember 17. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. szeptember 17. Tisztelt Telekom. 09.15-én lejárt a feltöltési határidő. Van rá lehetőség, hogy még aktiválni tudjam a kártyát? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. szeptember 17. Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 17. Hello @kissgi, ha felhívod a számot, és azt hallod, hogy "a hívott szám átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból", akkor egy feltöltés megoldja. ha "a hívott számon előfizető nem kapcsolható" (vagy valami hasonló, erre nem emlékszem pontosan ), akkor új Domino szerződés, és megpróbálhatod visszakérni rá a hívószámot (macera, és szerintem fizetős, tehát ezt akkor érdemes, ha bitang jó vagy nagyon bejáratott a szám). ha ráhívsz, és kicseng, vagy fel is veszik, akkor veszett fejsze nyele, már más használja (ez idő- és számfüggő, egy idő után újrakiadják a számokat, ha nagyon jó a szám, és sok ideje lejárt, akkor szinte biztos, hogy kiosztották már) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
kissgi
Tisztelt Telekom. 09.15-én lejárt a feltöltési határidő. Van rá lehetőség, hogy még aktiválni tudjam a kártyát?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.