0. nincs kezelőmenü, azonak, akik inkább azt szeretik, vagy áttekinthetőbbnek tartják
1. nem tudom, csak azokat a tv-csatornákat kezelni, amik a kedvenceim
2. nem tudom a saját sorrendembe rakni a kiválasztott csatornákat
3. nem tudom elolvasni, mert túl kicsik a betűk, és nem tudom nagyítani sem - nem iróasztalnál ülve nézem
4. nem jó a kezdő oldal, nem tudom beállítani, hogy úgy induljon, ahogy szetetném (ajánlás nélkül, műsorújsággal, ahol azok a csatornák jelennek meg, amiket kedvencnek jelöltem)
5. nem marad full screen-ben a lejátszás (m5-nél nem fullban jelent meg a kép)
6. akadozott, szakadozott a lejátszás - mobilnettel nézem, eddig ez nem volt gond, így élvezhetetlen)
7. ha egy csatornát nézek, nem tudok átléptetni egy következőre, vagy vissza
8. a légegér nem tudja mozgatni, görgetni az epg oldalt (a korábbival ment) Ha nem kezelhető légegérrel, mint a korábbi változat, nem fogom használni, mrt alkalmatlan rá.
9. nem látható jól a csuszka jobb oldalon, ha végre látom, nehéz megfogni
Amíg ezek nem oldódnak meg, nekem ez nem lehetőség, így valószínűleg kisebb tv csomagra váltok.
Kérdés
Robin62
Több problémám van
0. nincs kezelőmenü, azonak, akik inkább azt szeretik, vagy áttekinthetőbbnek tartják
1. nem tudom, csak azokat a tv-csatornákat kezelni, amik a kedvenceim
2. nem tudom a saját sorrendembe rakni a kiválasztott csatornákat
3. nem tudom elolvasni, mert túl kicsik a betűk, és nem tudom nagyítani sem - nem iróasztalnál ülve nézem
4. nem jó a kezdő oldal, nem tudom beállítani, hogy úgy induljon, ahogy szetetném (ajánlás nélkül, műsorújsággal, ahol azok a csatornák jelennek meg, amiket kedvencnek jelöltem)
5. nem marad full screen-ben a lejátszás (m5-nél nem fullban jelent meg a kép)
6. akadozott, szakadozott a lejátszás - mobilnettel nézem, eddig ez nem volt gond, így élvezhetetlen)
7. ha egy csatornát nézek, nem tudok átléptetni egy következőre, vagy vissza
8. a légegér nem tudja mozgatni, görgetni az epg oldalt (a korábbival ment) Ha nem kezelhető légegérrel, mint a korábbi változat, nem fogom használni, mrt alkalmatlan rá.
9. nem látható jól a csuszka jobb oldalon, ha végre látom, nehéz megfogni
Amíg ezek nem oldódnak meg, nekem ez nem lehetőség, így valószínűleg kisebb tv csomagra váltok.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
0 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.