Momesz Posztolva ekkor: 2020. október 17. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. október 17. (szerkesztve) Sziasztok! Van egy Hikvision kamerarendszer és egy Synology nas A problémám hogy a kamerarendszert DMZ-vel, a nas szervert pedig sima manuális port továbbítással próbáltam. A DMZ működik De a manuális port továbbítás mintha nem is lenne ott semmi. Minden zárva van kintről. De ha fordítva rakom hogy a nas van DMZn akkor a nas működik de a kamera rendszer pedig manuális port továbbításon nem működik. Szerkesztve ekkor: 2020. október 17. Szerkesztő: Momesz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Momesz Posztolva: 2020. október 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. október 17. Megoldódott! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zsbandi Posztolva: 2020. november 25. Megosztás Posztolva: 2020. november 25. Nekem is ilyen problémám van hetek óta. Végső elkeserédesemben regisztráltam a szolgáltatómhoz. Segítenél, hogy miként oldódott meg? A portnyitással egyidőben a router távoli elérése is megszünt nálam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Momesz
Sziasztok!
Van egy Hikvision kamerarendszer és egy Synology nas
A problémám hogy a kamerarendszert DMZ-vel, a nas szervert pedig sima manuális port továbbítással próbáltam.
A DMZ működik
De a manuális port továbbítás mintha nem is lenne ott semmi. Minden zárva van kintről.
De ha fordítva rakom hogy a nas van DMZn akkor a nas működik de a kamera rendszer pedig manuális port továbbításon nem működik.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.