Nem rég kaptam meg optika területen az új 5670-es ONT-t 2/1gbites nethez
Már kétszer eljátszotta, hogy minden led világít, a telefon led pirosan, és elérhetetlen az eszköz, wifin sem tudok rá csatlakozni.
Egyszer 9.-én éjfél előtt pár perccel jött a hiba, most pedig a mai napon, negyed tízkor.
Hálózati felépítésem:
ONT kezeli a wifit, 2.4 és 5Ghz-n
Passtrough mód bekapcsolva, rákötve egy router, ami kezel egy PPOE kapcsolatot (évek óta ezt a routert használom, sosem volt vele gond), erre van kötve a gép 1 kábellel
Kezel az ONT is egy ppoe kapcsolatot a wifi miatt, és így erre is rá van dugva a gép, szóval 2 kábellel van összesen kihasználva a 2gbites letöltés, már csak azért is így csináltam, hogy az ONT-ra és a routeremre is 1-1gbit letöltés jusson, elosztva a terhelést
Logban ezek vannak, innentől pedig PPOE TIME OUT hibák, illetve azt is logolja ha valami rá akar wifivel csatlakozni, de nem sikerül
A telefon azt írja hogy rossz a jelszó, próbáljam meg újra
Ez idő alatt a saját routeremen sincs net, hiába kezel külön PPOE kapcsolatot
Kérdés
enginev3.0
Sziasztok
Nem rég kaptam meg optika területen az új 5670-es ONT-t 2/1gbites nethez
Már kétszer eljátszotta, hogy minden led világít, a telefon led pirosan, és elérhetetlen az eszköz, wifin sem tudok rá csatlakozni.
Egyszer 9.-én éjfél előtt pár perccel jött a hiba, most pedig a mai napon, negyed tízkor.
Hálózati felépítésem:
ONT kezeli a wifit, 2.4 és 5Ghz-n
Passtrough mód bekapcsolva, rákötve egy router, ami kezel egy PPOE kapcsolatot (évek óta ezt a routert használom, sosem volt vele gond), erre van kötve a gép 1 kábellel
Kezel az ONT is egy ppoe kapcsolatot a wifi miatt, és így erre is rá van dugva a gép, szóval 2 kábellel van összesen kihasználva a 2gbites letöltés, már csak azért is így csináltam, hogy az ONT-ra és a routeremre is 1-1gbit letöltés jusson, elosztva a terhelést
Logban ezek vannak, innentől pedig PPOE TIME OUT hibák, illetve azt is logolja ha valami rá akar wifivel csatlakozni, de nem sikerül
A telefon azt írja hogy rossz a jelszó, próbáljam meg újra
Ez idő alatt a saját routeremen sincs net, hiába kezel külön PPOE kapcsolatot
ONT restart, és minden megjavul
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
0 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.