enginev3.0

Lefagy az ONT

Kérdés

Sziasztok

 

Nem rég kaptam meg optika területen az új 5670-es ONT-t 2/1gbites nethez

 

Már kétszer eljátszotta, hogy minden led világít, a telefon led pirosan, és elérhetetlen az eszköz, wifin sem tudok rá csatlakozni.

 

Egyszer 9.-én éjfél előtt pár perccel jött a hiba, most pedig a mai napon, negyed tízkor. 

 

Hálózati felépítésem:

ONT kezeli a wifit, 2.4 és 5Ghz-n

Passtrough mód bekapcsolva, rákötve egy router, ami kezel egy PPOE kapcsolatot (évek óta ezt a routert használom, sosem volt vele gond), erre van kötve a gép 1 kábellel

Kezel az ONT is egy ppoe kapcsolatot a wifi miatt, és így erre is rá van dugva a gép, szóval 2 kábellel van összesen kihasználva a 2gbites letöltés, már csak azért is így csináltam, hogy az ONT-ra és a routeremre is 1-1gbit letöltés jusson, elosztva a terhelést

 

Logban ezek vannak, innentől pedig PPOE TIME OUT hibák, illetve azt is logolja ha valami rá akar wifivel csatlakozni, de nem sikerül

A telefon azt írja hogy rossz a jelszó, próbáljam meg újra

Ez idő alatt a saját routeremen sincs net, hiába kezel külön PPOE kapcsolatot

 

ONT restart, és minden megjavul

Screenshot_20201212-113351.jpg

Screenshot_20201212-113357.jpg

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: enginev3.0

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

0 válasz erre a kérdésre

Még nincsenek válaszok erre a kérdésre

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most