Lute Posztolva ekkor: 2021. november 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. november 12. Tisztelt Telekom! Érdeklődnék, hogy Tiszakécske területén az optikai hálózatfejlesztés előreláthatólag mikor fejeződik be? Különösen a Fő út 77. cím érdekelne, várhatóan mikor lesz elérhető a szolgáltatás a címen? Választ előre is köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Laci75 Posztolva: 2021. november 13. Megosztás Posztolva: 2021. november 13. Helló! Itt a Szabolcskán láttam hogy áskáltak az egyik oldalon, becsövezték, szerintem még kábel nincs benne. Toldi utca környékén láttam a régi oszlop tetejére téve optikai kábelezést, máshol nem tudok róla. Ezzel a tempóval akár évekbe is telhet. Az a szerencsém itt 50 megabit vonali sebesség HD ban bírja az ip tvt, net is marad mellette olyan 40 megabit körül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Lute
Tisztelt Telekom!
Érdeklődnék, hogy Tiszakécske területén az optikai hálózatfejlesztés előreláthatólag mikor fejeződik be? Különösen a Fő út 77. cím érdekelne, várhatóan mikor lesz elérhető a szolgáltatás a címen?
Választ előre is köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.