Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Laci75

Tag
  • Tartalmak

    31
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

698 profilmegtekintés

Laci75 eredményei

  1. Laci75

    Nincs jel, felírat a tv-n

    Ezt is próbáltam már, de nem oldja meg a problémát. Szerintem bekapcsolva fogom, hagyni a boxot, akkor állandó lesz a jel. Gondoltam még arra, hogy nem mindegy a tv és a box bekapcsolási sorrend.
  2. Laci75

    Androidos telekom tv box saját router mögött

    Ha nem ez a legutóbbi frissítés, akkor nem tudom miért, pedig folyton ellenőrzöm ott a fogaskerékre kattintva frissítés, de nem ad ki újabbat..?
  3. Laci75

    Androidos telekom tv box saját router mögött

    Nekem ez a verzió van?
  4. Laci75

    Nincs jel, felírat a tv-n

    Lehet, hogy az a megoldás, hogy nem kapcsolom ki a tv boxot? Tv-t nem nézem akkor azt is kikapcsolom..
  5. Laci75

    Nincs jel, felírat a tv-n

    Vettük egy új tv-t, azóta csinálja ezt a tv, vagy az android tv box. TV és box bekapcsoláskor szokott ez a hiba fogadni. Próbáltam HDMI-CEC beállításokkal játszani, van hogy egy darabig működik, de utána újra előjön? Kábel jó, szoktam más eszközzel használni, azzal, nem csinálja ezt. Tv boxból ki - be dugva a HDMI megoldja a problémát. Tv típusa Lg 55ur73003la. Ismerős is hasonló problémát tapaszt egy szintén új Samsung tv-n. Van infó másnak erről? Köszönöm!
  6. Laci75

    Router kezelő felülete.

    Nem lehet, de nem kell hozzá nagy tudás, Google fordítót használd.
  7. Laci75

    Netet szeretnék a laptopra.

    Telefont régen lehettek használni modemként, szerintem most is működik. https://hu.elobservadorgt.com/202-android-phone-as-modem-or-router-for-computer-via-usb-wifi-and-bluetooth
  8. Laci75

    DDNS

    Megjavult!
  9. Elég vacak a wifi amit adnak, laptopon wifin it is akadozik.
  10. Laci75

    DDNS

    Helló! Valamiért nem jó a routerben a DDNS. Eddig rendben volt minden, ma vettem észre hogy nem elérhető az egyik kamerám, nem csatlakozik valamiért. No ip használom, de most valamiért nem jó? Az oldal szerint minden rendben van, működik a szolgáltató. Infó van valakinek róla?
  11. Laci75

    Ip kamera

    https://www.idokep.hu/webkamera/thunderstorm1 Ez a jó link.
  12. Laci75

    Ip kamera

    Írtam az időképre, többször is, végül inkább megadtam a kamera címét, jelszót mindent amit kell hogy ők próbálják meg. Ftp feltöltés az valamiért nem működik, pedig a kamera tudja, jpg állókép url nincs a kamerának, de stream címe az van. Azt viszont nem tudtam hogy az állókép helyére stream címet az is be kell írni, hogy a képkockát ki tudja szedni az oldal. Csináltam DDNS címet és nyitottam pár portot a routeron. Kép periódus feltöltés nincs a kamerának, ezért Frame intervalumot és bitrát álligatva el lehet találni, hogy meglegyen a képkocka 20/30 /60 másodpercenként. Nem mindegy, hogy milyen érték volt beállítva, mert ahogy kiléptem a kamera szoftveréből, akkor leállt a stream. Vlc lejátszóval folyamatosan elérhető volt pedig egyfolytában. 2014 es firmware van a kamerán nem mai darab, de működik.
  13. Laci75

    Ip kamera

    Sikerült. https://www.idokep.hu/webkamera/thunderstorman
  14. Laci75

    Ip kamera

    Lehet hogy azért nem működik az FTP, mert nincs a kamerának jpg urlje, vagyis állókép elérése. rtsp keresztül kellene megoldani, cbr és vbr kódolás, és H264, mást nem is lehet csak a képkocka sebességet és Frame intervalumot. Még annyit írnak az oldalon hogy időzítés kell beállitani, hogy 30/60 másodpercenként töltsön fel a kamera képet, de stream esetén az időkép szervernek kellene ezt elvégezni szerintem.
  15. Laci75

    Ip kamera

    Ftp keresztül próbáltam, közvetlenül a kamerából, de hibát ír ki, receiv data fail. Most csináltam DDNS címet és rtsp porton streamet, Vlc lejátsza külső hálózatról is, de az időképen nem jelenik meg semmi belőle, többször írtam már nekik, de szerintem ők sem tudják mi lehet a hiba. Az a baj kamerának nincs jpg urlje, csak stream.
×
×
  • Új...