Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Laci75

Tag
 • Tartalmak

  21
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

481 profilmegtekintés

Laci75 eredményei

 1. Laci75

  Ip kamera

  https://www.idokep.hu/webkamera/thunderstorm1 Ez a jó link.
 2. Laci75

  Ip kamera

  Írtam az időképre, többször is, végül inkább megadtam a kamera címét, jelszót mindent amit kell hogy ők próbálják meg. Ftp feltöltés az valamiért nem működik, pedig a kamera tudja, jpg állókép url nincs a kamerának, de stream címe az van. Azt viszont nem tudtam hogy az állókép helyére stream címet az is be kell írni, hogy a képkockát ki tudja szedni az oldal. Csináltam DDNS címet és nyitottam pár portot a routeron. Kép periódus feltöltés nincs a kamerának, ezért Frame intervalumot és bitrát álligatva el lehet találni, hogy meglegyen a képkocka 20/30 /60 másodpercenként. Nem mindegy, hogy milyen érték volt beállítva, mert ahogy kiléptem a kamera szoftveréből, akkor leállt a stream. Vlc lejátszóval folyamatosan elérhető volt pedig egyfolytában. 2014 es firmware van a kamerán nem mai darab, de működik.
 3. Laci75

  Ip kamera

  Sikerült. https://www.idokep.hu/webkamera/thunderstorman
 4. Laci75

  Ip kamera

  Lehet hogy azért nem működik az FTP, mert nincs a kamerának jpg urlje, vagyis állókép elérése. rtsp keresztül kellene megoldani, cbr és vbr kódolás, és H264, mást nem is lehet csak a képkocka sebességet és Frame intervalumot. Még annyit írnak az oldalon hogy időzítés kell beállitani, hogy 30/60 másodpercenként töltsön fel a kamera képet, de stream esetén az időkép szervernek kellene ezt elvégezni szerintem.
 5. Laci75

  Ip kamera

  Ftp keresztül próbáltam, közvetlenül a kamerából, de hibát ír ki, receiv data fail. Most csináltam DDNS címet és rtsp porton streamet, Vlc lejátsza külső hálózatról is, de az időképen nem jelenik meg semmi belőle, többször írtam már nekik, de szerintem ők sem tudják mi lehet a hiba. Az a baj kamerának nincs jpg urlje, csak stream.
 6. Laci75

  Ip kamera

  Üdv! Időképre szeretnék kamerát csatlakoztatni, technicolor fga2233 thome routeren keresztül, nem vagyok natolva. Kamera Tc ip t-pro 73048, próbáltam ftp keresztül a kamerából, totálkommanderrel, de nem sikerült kapcsolódni. Regisztráltam DDNS t noip,com, routerbe beállítottam zölden mutatja, hogy jó. A kamerába is be lehet állítani, lényeg, hogy nem jó. Valakinek ötlete, esetleg másnak hogy sikerült?
 7. Laci75

  TL-ink Jeltovábbító hiba!

  Vezeték a legjobb megoldás, mástól ne is várd.
 8. Laci75

  Optika

  Második alkalommal is hibás volt az optikára váltás, megrendelése, ami nem az én hibámból történt, egyszerűen nem tudják rögzíteni a megrendelést, vagyis az email címeket rosszul rögzítik. Most harmadszor is megrendeltem, de már hiszem, ha látom. Nem értem így hogy lehet ügyfeleket, szerezni, megtartani?
 9. Laci75

  Optika

  Több mint egy évet várok, mire az utcánkba elérhető az optikai kábel, gyorsan meg is rendeltem. Mondták, hogy mostmár csak az időpontra kell várni, várok - várok, végül kiderül elakad a megrendelés, ezért nemtudnak időpontot adni a bekötésre. Most meg arra kell várni, hogy valahogy törölni tudják a megrendelést, hogy újból megrendeljem és újból tudjak várni az új időpontra. Magától értetődő. (Attól félek hogy az androidos boxokkal is gondok lesznek, szóval lehet hogy utána sem lesz jobb a helyzet.)
 10. Laci75

  Tiszakécske optikai hálózat

  https://www.telekom.hu/webshop/szolgaltatasok/internet/otthoni/halozatfejlesztes Fenyves utcában már elérhető, de írd be a pontos címet, akkor látni fogod.
 11. Laci75

  Tiszakécske optika

  Köszönöm az infót! Nem tudom miért ennyire titkos ez a cég, nem áll szóba senkivel, önkormányzat sem tud semmit, vagy nem közöl. Bele kell húzni a cégnek, nagyon kevés helyen van kész idáig.
 12. Email address and password required to connect
 13. Laci75

  Tiszakécske optika

  Üdvözletem! Tiszakécske egyes részein már elérhető az optikai rákötés, de nem látom hogy sietnének vele. Van aki két hónapja várja, hogy mikor lesz elérhető, mert a karón már ott van a kábel. Város központjában még egyáltalán nincs semmi jele hogy mikor hajlandóak felrakni a kábeleket a helyére. Nagyon kevés helyen van kész és ott van még Ókécske , pedig a határidő már módosítva volt, de az is lejárt. Nem értem miért nem közlik a lakossággal, hogy mégis mi a helyzet, mikor várható melyik részen? Esetleg infó valakinek?
 14. Laci75

  Internet bekötés probléma

  Gondolom, foglalt az összes vezeték, vagy túl messze van a két ház egymástól. Ne add fel hátha kitalálnak valamit, nekem is azt mondták nem alkalmas a vezeték, sokadjára hívtam őket, online megrendeltem. Most ip tv is megy rajta.
 15. Laci75

  Saját router használata

  Mindkettő routeron lan portot kell használni, thomeos router maradjon eredeti beállításon. A második routeron ki kell kapcsolni a DHCP - t , így szokott működni álltalában.
×
×
 • Új...