Laci75

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Laci75 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
  1
  1

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

Profil megtekintések

139 profilmegtekintés
 1. Lehet hogy azért nem cserélik, mert hibás az összes, jobban jársz ha veszel Wi-Fi nek saját routert. Kösd a thome router után, wds módban többet is összekapcsolhatsz plusz díj nélkül.
 2. Helló! Két év volt rá hogy elkészüljön, de ennyi kellett hogy, hozzákezdjenek. Azt a választ fogod kapni, hogy jővőre, de szerintem lesz az öt is.
 3. Üdv! Kb másfél milliárd uniós támogatást kapott rá ez a cég https://key-telecom.hu/?page_id=62 De mintha nem akarnák csinálni, tavaly év végéig kész kellett volna lennie és így sem biztos hogy minden utcába el fog jutni, ha már egyszer a pénzt megkapták. Én mindenesetre nem látom hogy csinálnák, lehet hogy várják magától menjen a kábel a karóra.
 4. Üdvözletem! Mi helyzet az olyan utcákkal ahol mindkét oldalon villanyoszlop van, tehát telefon karó nincs, csak a járdán van vezetve a földben? Pl Jókai utca Tiszakécske Nagy nehezen hozták ide a rézkábelt, nem hiszem hogy vacakolni fognak ásással.. Egyébként már 2020 ban kész kellett volna lennie a hálózatnak. https://key-telecom.hu/?page_id=62