Laci75

Tag
 • Tartalmak

  15
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Laci75 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
  1
  1

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

Profil megtekintések

288 profilmegtekintés
 1. Vezeték a legjobb megoldás, mástól ne is várd.
 2. Második alkalommal is hibás volt az optikára váltás, megrendelése, ami nem az én hibámból történt, egyszerűen nem tudják rögzíteni a megrendelést, vagyis az email címeket rosszul rögzítik. Most harmadszor is megrendeltem, de már hiszem, ha látom. Nem értem így hogy lehet ügyfeleket, szerezni, megtartani?
 3. Több mint egy évet várok, mire az utcánkba elérhető az optikai kábel, gyorsan meg is rendeltem. Mondták, hogy mostmár csak az időpontra kell várni, várok - várok, végül kiderül elakad a megrendelés, ezért nemtudnak időpontot adni a bekötésre. Most meg arra kell várni, hogy valahogy törölni tudják a megrendelést, hogy újból megrendeljem és újból tudjak várni az új időpontra. Magától értetődő. (Attól félek hogy az androidos boxokkal is gondok lesznek, szóval lehet hogy utána sem lesz jobb a helyzet.)
 4. https://www.telekom.hu/webshop/szolgaltatasok/internet/otthoni/halozatfejlesztes Fenyves utcában már elérhető, de írd be a pontos címet, akkor látni fogod.
 5. Köszönöm az infót! Nem tudom miért ennyire titkos ez a cég, nem áll szóba senkivel, önkormányzat sem tud semmit, vagy nem közöl. Bele kell húzni a cégnek, nagyon kevés helyen van kész idáig.
 6. Email address and password required to connect
 7. Üdvözletem! Tiszakécske egyes részein már elérhető az optikai rákötés, de nem látom hogy sietnének vele. Van aki két hónapja várja, hogy mikor lesz elérhető, mert a karón már ott van a kábel. Város központjában még egyáltalán nincs semmi jele hogy mikor hajlandóak felrakni a kábeleket a helyére. Nagyon kevés helyen van kész és ott van még Ókécske , pedig a határidő már módosítva volt, de az is lejárt. Nem értem miért nem közlik a lakossággal, hogy mégis mi a helyzet, mikor várható melyik részen? Esetleg infó valakinek?
 8. Gondolom, foglalt az összes vezeték, vagy túl messze van a két ház egymástól. Ne add fel hátha kitalálnak valamit, nekem is azt mondták nem alkalmas a vezeték, sokadjára hívtam őket, online megrendeltem. Most ip tv is megy rajta.
 9. Mindkettő routeron lan portot kell használni, thomeos router maradjon eredeti beállításon. A második routeron ki kell kapcsolni a DHCP - t , így szokott működni álltalában.
 10. hálózatfejlesztés

  Helló! Itt a Szabolcskán láttam hogy áskáltak az egyik oldalon, becsövezték, szerintem még kábel nincs benne. Toldi utca környékén láttam a régi oszlop tetejére téve optikai kábelezést, máshol nem tudok róla. Ezzel a tempóval akár évekbe is telhet. Az a szerencsém itt 50 megabit vonali sebesség HD ban bírja az ip tvt, net is marad mellette olyan 40 megabit körül.
 11. Lehet hogy azért nem cserélik, mert hibás az összes, jobban jársz ha veszel Wi-Fi nek saját routert. Kösd a thome router után, wds módban többet is összekapcsolhatsz plusz díj nélkül.
 12. Helló! Két év volt rá hogy elkészüljön, de ennyi kellett hogy, hozzákezdjenek. Azt a választ fogod kapni, hogy jővőre, de szerintem lesz az öt is.
 13. Üdv! Kb másfél milliárd uniós támogatást kapott rá ez a cég https://key-telecom.hu/?page_id=62 De mintha nem akarnák csinálni, tavaly év végéig kész kellett volna lennie és így sem biztos hogy minden utcába el fog jutni, ha már egyszer a pénzt megkapták. Én mindenesetre nem látom hogy csinálnák, lehet hogy várják magától menjen a kábel a karóra.
 14. Üdvözletem! Mi helyzet az olyan utcákkal ahol mindkét oldalon villanyoszlop van, tehát telefon karó nincs, csak a járdán van vezetve a földben? Pl Jókai utca Tiszakécske Nagy nehezen hozták ide a rézkábelt, nem hiszem hogy vacakolni fognak ásással.. Egyébként már 2020 ban kész kellett volna lennie a hálózatnak. https://key-telecom.hu/?page_id=62