Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Mamci

Tag
 • Tartalmak

  14
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

1299 profilmegtekintés

Mamci eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. Mamci

  Domino Day

  Hello! 1-essel kezdődő budapesti vezetékes számra használható az ingyenes 100 perc Domino Day? Köszönöm
 2. Mamci

  Netet szeretnék a laptopra.

  Jó Estét! Dominókártyám van, azzal netezek a telefonomon. Néha szükségem lenne a laptopomon is a netre, amibe nem lehet kártyát helyezni. Milyen megoldást tudnátok javasolni ? Wifi nem jöhet szóba. Köszönöm előre is Mama
 3. Üdvözletem! Samsung Galaxi S6 edge telefonom nem pittyeg ha SMS érkezik. Valamit elnyomtam? de nem jövök rá mit. eddig jó volt. Ha valakinek van ilyen telója, légyszi segítsen. Köszönöm. Más egyéb üzi pittyeg, csak az sms nem.
 4. Mamci

  Extra net

  Kedves Oszkár ! Köszönöm a válaszodat. az "ünnepi korlátlan net 10 napra" alján az van odairva: "Érvényesség: 2022. december 03." akkor ezt hogy kell érteni? Én úgy értem, hogy december 03-ig lehet aktiválni? nagyon köszönöm ha megérteted velem. Mamci
 5. Mamci

  Extra net

  Mobil S előfizetésem van + 4 GB. Az lenne a kérdésem, hogy amennyiben elfogy a 4 GB a felajánlott net bővítők pld az EXTRA NET 2 GB egy hónapban (15-15-ig ) több alkalommal is aktiválható? Köszönöm ui: Az ajándék 10 GB extra netet jól értem, hogy 12,02-ig lehet aktiválni? és ha 12,02-én aktiválom, akkor 12.11-ig érvényes ?
 6. Mamci

  Miért nem tudok belépni

  *próbaképpen
 7. Mamci

  Miért nem tudok belépni

  Köszönöm. Amit írtál sajnos arra nem javult meg. Viszont ma nem a fiókomból, hanem a telekom felületéről próbaképen egy dominó adategyeztetést végrehajtottam, és mit látok, ott találtam magamat a fiókomban de csak azzal az egy előfizetéssel. aztán összerendeltem a korábbi fiókom adataival, és az összes előfizetés odakerült. Azóta be tudok lépni rendesen. Szerintem mégegyszer nem tudnám ezt megcsinálni, de jó érzés töltött el.
 8. Mamci

  Miért nem tudok belépni

  Régen léptem be a telekom honlapon a felületemre. Sajnos nem sikerül, csak tölt és tölt órákon át. Jók a belépési adatok. Köszönöm ha valaki segít miről maradhattam le.
 9. Érdeklődöm, hogy a 2 naposkorlátlan ünnepi beszélgetés a 30-as hálón belül lehetséges csak ?
 10. Köszi. online szeretném mert 40 km a legközelebbi üsz. Az emailre pedig nem válaszolnak sajnos.
 11. Hello! Lejárt a dominókártyám hűségideje, és az egyenleg visszaigénylésére rendszeresített nyomtatványt nem sikerül kitölteni többszöri próbálkozás ellenére sem. Most pedig már letiltott többszöri próbálkozás miatt. Mi a teendő ilyen esetben hogy visszakaphassam az egyenlegemet ? Köszönöm a választ.
×
×
 • Új...