Sziasztok először is mindenkinek nagyon Boldog Újévet kívánok!
Vsszatérő problémám van sajnos.
Amióta routert cseréltek (a másik tönkrement kb 1 éve), azóta wifi problémáim vannak. Pár nap alatt leesik a 500-600 Mbps 6-7-re.
Jelenleg pl 2Mbps az 1000 Mbps helyett.
Voltak már a lakásban is állítottak a beállításokon, volt amikor külső problémát találtak de a jelenség maradt. :-(
MIt lehet ilyen esetben tenni?
Vagy esetleg tudtok olyan routert a Telekomnál ami jobb a jelenleginél (KAONCG3000)?
A fura az, hogy a régi routerrel ilyen bajom sosem volt.
Ami még észrevehető bár nem tudom, hoyg köze van hozzá, pár napja észrevettem, hogy a TV 1 mp-re megáll (a hang is és a kép is).
De csak akkor ha csatornát nézünk (Netflix-nél pl nem) és legfőképp az RTL-nél figyelhető meg.
Kérdés
Brunnentaler
Sziasztok először is mindenkinek nagyon Boldog Újévet kívánok!
Vsszatérő problémám van sajnos.
Amióta routert cseréltek (a másik tönkrement kb 1 éve), azóta wifi problémáim vannak. Pár nap alatt leesik a 500-600 Mbps 6-7-re.
Jelenleg pl 2Mbps az 1000 Mbps helyett.
Voltak már a lakásban is állítottak a beállításokon, volt amikor külső problémát találtak de a jelenség maradt. :-(
MIt lehet ilyen esetben tenni?
Vagy esetleg tudtok olyan routert a Telekomnál ami jobb a jelenleginél (KAONCG3000)?
A fura az, hogy a régi routerrel ilyen bajom sosem volt.
Ami még észrevehető bár nem tudom, hoyg köze van hozzá, pár napja észrevettem, hogy a TV 1 mp-re megáll (a hang is és a kép is).
De csak akkor ha csatornát nézünk (Netflix-nél pl nem) és legfőképp az RTL-nél figyelhető meg.
Köszi előre is
Üdv.
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: BrunnentalerLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
0 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.