Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Xbox ping


peruka18

Kérdés

Sziasztok! 

Sok esetben észlelem azt, hogy a pingem 30-40 körüli értékről felugrik 170-re és úgy marad. eFootball 2022-vel és Coddal játszok leginkább ( Warzone és Vangurd). Codban legiinkább nem fut, neheze fordul, laggol stb.. míg az eFootball (PES) teljesen játszhatatlan olyankor. Van, hogy a ping fel sem ugrik, csak szerintem csomagvesztésem vannak. Ez a eFootballban jön ki a legjobban. Az szinte mindig játszhatatlan még a gép ellen is.  

Valaki aki hasonló hibával küzdött tudna tanácsot adni, hogyan tudom megoldani? Vagy ez is a csomagvesztéses Telekom hiba, amivel nem foglalkoznak? 

Amit tudni kell, hogy kábellel csatlakozom, több kábellel is próbáltam. Xbox portok meg vannak nyitva, Optica 1000/1000 netem van. SagemcomF@st5670 modem és nincs beiktatva más. A hiba napszaktól és időtől független jelentkezik, de leginkább 17 és 23 óra között játszok, vagy hétvégén napközben.

Még egy kérdésem lenne, hogy ha ezt jelentem a T-nek akkor foglalkoznak vele, vagy könyveljem el, hogy játékra az internetük nem alkalmas és hűség után érdemes Digire váltani ?! 

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

0 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

Még nincsenek válaszok erre a kérdésre

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...