Dávid Posztolva ekkor: 2022. augusztus 26. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. augusztus 26. (szerkesztve) Sziasztok! Problémám annyi lenne hogy a mobilnetem délelőtt és délután változó sebességű! Reggel és délelőtt nagyon is gyors és használható de délutánra annyira le lassul hogy szinte használhatatlan még éjszaka is! Térerő rendben, kint az udvaron mértem ezeket a méréseket tegnap és ma délután! És még érdekesség hogy a feltöltési sebeséggel semmi gond csak a letöltéssel. Előre is köszönöm a segítséget, tanácsokat! Szerkesztve ekkor: 2022. augusztus 26. Szerkesztő: Dávid Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Tusketomi1992 Posztolva: 2022. augusztus 29. Megosztás Posztolva: 2022. augusztus 29. Hali Ugyen ez a probléma nekem is Esztergomban az Ipari Park részen. Kültéren 4G lefedettség 4 egységből 3 egység és a letöltés 0.5mbp/s néha eléri a 1 megát a feltöltés is kb annyi. És igyanúgy reggel, délelött jó de délután este szinte használhatatlan.. ezér használok 2 szolgáltatást mivel itt dolgozom. Itt *****fone használok az 4G+ és 30 kega letöltés ugyan annyi lefedettség egységgel mint a Telekom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
H.József Posztolva: 2022. november 16. Megosztás Posztolva: 2022. november 16. Sajnos a Telekomot mint mobilinternet szolgáltatót el kell felejteni. Ennyi év után nagy csalódás.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.