Tusketomi1992 Posztolva ekkor: 2022. szeptember 1. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. szeptember 1. Tisztelt Telekom! Nem hinném hogy a készülekemmel lenne a probléma hisz más készülékkel os tesztelve lett. Esztergom Ipari parkban kültéren 3-as térerő egységgel 4G-n 1-3 mega körül ingadozik a mobilnet ami szerintem nem normális. És ez már évek óta hiba szerintem hogy ez a cella lassú amire csatlakozik a telefonom és más cellát nem talál hisz szerintem ez van itt neki közelebb. Utána tudnak nézni miért van ennyire le terhelve a cella vagy ennyit tud? Bár azt kötve hinném. Üdvözlettel: Tüske Tamás Esztergomból Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
H.József Posztolva: 2022. október 21. Megosztás Posztolva: 2022. október 21. Szia, sikerült megoldani a problémád? Én hasonló helyzetben vagyok csak Miskolc belváros, 2 hete levelezek irok e-mailozok ezekkel szerintük minden jó az én telefonom a hibás ( iphone 13 pro 2 hónapos) írom nekik hogy eddig jo volt most lett rossz és nem csak nekem… válasz cserélhek sim kártyát (e-sim van) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
H.József Posztolva: 2022. október 26. Megosztás Posztolva: 2022. október 26. Szia, én lassan 23 nap szenvedés után (írtam e-mailt az NMHH-nak) végre ma tudok netelni aránylag normálisan, fel is hívtak ma , látom hogy szenvednek a térerő ugrál de a net 10.02 mbps jelenleg, ez már úgy jó e-mailre stb... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.