A segítségeteket szeretném kérni az alábbi problémámmal:
Eszközeim:
Modem: Koax Dual 3.1 Sagemcom F@ST3890V3 (Gigaerős Net 1000/200)
Okoswifi: Kaon AR1344E - 2db
Telekom routeremen a következő eszközök vannak csatlakoztatva:
LAN1: PVR STB
LAN2: STB
LAN3: Okoswifi Vezérlő (ehhez kábelen kapcsolódik a Végpont)
LAN4: PS5
Abban az esetben, ha az Okoswifi eszközök közül csak a Vezérlő van bekapcsolva, minden tökéletesen működik.
Ha az Okoswifi Végpontot bekapcsolom, és létre jön köztük a kapcsolat, az PS-en az internetkapcsolat ilyenkor is rendben, viszont a PSN kapcsolódás már sikertelen. Ez a hiba, vezeték nélküli kapcsolódás esetén is előjön.
Amit eddig próbáltam:
·A router újraindítása (nem minden esetben) megoldja a problémát, de csak ideiglenesen. (A következő PS bekapcsoláskor már újra nem tud kapcsolódni a PSN-hez.)
·FIX IP beállítása (routeren is, PS-en is próbáltam)
·Portok nyitása (Manuálisan megadva, valamint a Telekom Router által adott lehetőségként a PSN profil hozzáadásával is próbálkoztam)
·Alapesetben az Okoswifi eszközök kábelen sorba kapcsolva működnek nálam, de kábel nélküli kapcsolat esetén is előjön hiba.
·Az Okoswifi eszközöket is próbáltam megcserélni, de ezzel se történt változás.
·Gondoltam arra is, hogy valamilyen másik eszköz, ami a hálózaton van okozhatja a gondot, így ezek kizárásával is leteszteltem, de nem történt változás.
Ha van valamilyen tippetek a hiba megoldására, azt tárt karokkal fogadom! 😊
Kérdés
Lastflight
Sziasztok!
Eszközeim:
Modem: Koax Dual 3.1 Sagemcom F@ST3890V3 (Gigaerős Net 1000/200)
Okoswifi: Kaon AR1344E - 2db
Telekom routeremen a következő eszközök vannak csatlakoztatva:
LAN1: PVR STB
LAN2: STB
LAN3: Okoswifi Vezérlő (ehhez kábelen kapcsolódik a Végpont)
LAN4: PS5
Abban az esetben, ha az Okoswifi eszközök közül csak a Vezérlő van bekapcsolva, minden tökéletesen működik.
Ha az Okoswifi Végpontot bekapcsolom, és létre jön köztük a kapcsolat, az PS-en az internetkapcsolat ilyenkor is rendben, viszont a PSN kapcsolódás már sikertelen. Ez a hiba, vezeték nélküli kapcsolódás esetén is előjön.
Amit eddig próbáltam:
Ha van valamilyen tippetek a hiba megoldására, azt tárt karokkal fogadom! 😊
Előre is köszi!
Üdv,
Atti
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
0 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.