Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Megjegyzések a működéssel kapcsolatban


Robin62

Kérdés

1. Ha visszajátszásban (újrakezdésben) megállítom a lejátszást néhány percre, folytatáskor elindul, de 2-3 mp múlva a kép elsötétül, a hang folytatódik, és a normál lejátszás nem áll helyre. Úgy tudom megoldani, ha visszalépek, és újra elindítom a lejátszást (az archív felvételnél is ez történik)

2.Nem lehet tudni a sorozatoknál, archív, filmklub (ránézésre), hogy lejátszható, vagy felvételre vár. Vannak sorozatok, amiknél a széria nem az első résszel kezdődik, és köztes részek hiányoznak. Pl. Life below zero Nem tudom miért nem játszható le minden rész, ha adásban már volt?

3. Az archív "csomagban" többször szerepel ugyanaz a rész, de ez csak akkor derül ki, ha elindítom, és megjelennek a részletek. Ha a "fölé álláskor" látni lehetne melyik részről van szó, sokkal komfortosabb lenne.

4. Ha sorozatot szeretnék lejátszani, folytatólagosan, nem halad a részek váltásánál hanem a következő résznél homokórázik, és csak manuális váltással léphetek tovább. Ez korábban rendben működött.

5. A műsorújság időnként nem az aktuális időpontra áll, hanem órákkal korábbra. Sajnos még nem jöttem rá mikor jelenik meg hibásan.

 Mindezt egy LG android tv-vel tapasztaltam, ami kb. 1 éves.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

0 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

Még nincsenek válaszok erre a kérdésre

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...