szszabolcs Posztolva ekkor: 2023. június 16. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. június 16. Sziasztok, Sagemcom F@ST 3896 modemem van. Mivel letiltották a távoli elérést, illetve a wi-fi lefedettség se volt tökéletes vettem egy TP-link Archer AX10 et. Meg tudja mondani bárki , hogyan tudom beállítani , hogy ezt a tp link eszközt elérjem internetről? Bridge mód nem lehet mert IPtv van. Igen bekapcsoltam a tplink en a remote elérést. Tether app mukodik , de ott nem érhetők el az admin beállítások. Routerkent használom az eszközt mert access point kent nem tudom kihasználni a tplink tudását. A router 192.168.0.11 IP n kapcsolódik a t com modemhez.Tehát ez a WAN címe a telekom routernek. Koszonom Szabolcs Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
szszabolcs
Sziasztok,
Sagemcom F@ST 3896 modemem van. Mivel letiltották a távoli elérést, illetve a wi-fi lefedettség se volt tökéletes vettem egy TP-link Archer AX10 et.
Meg tudja mondani bárki , hogyan tudom beállítani , hogy ezt a tp link eszközt elérjem internetről?
Bridge mód nem lehet mert IPtv van.
Igen bekapcsoltam a tplink en a remote elérést.
Tether app mukodik , de ott nem érhetők el az admin beállítások.
Routerkent használom az eszközt mert access point kent nem tudom kihasználni a tplink tudását.
A router 192.168.0.11 IP n kapcsolódik a t com modemhez.Tehát ez a WAN címe a telekom routernek.
Koszonom
Szabolcs
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
0 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.