Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

szszabolcs

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

szszabolcs eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Sziasztok, Sagemcom F@ST 3896 modemem van. Mivel letiltották a távoli elérést, illetve a wi-fi lefedettség se volt tökéletes vettem egy TP-link Archer AX10 et. Meg tudja mondani bárki , hogyan tudom beállítani , hogy ezt a tp link eszközt elérjem internetről? Bridge mód nem lehet mert IPtv van. Igen bekapcsoltam a tplink en a remote elérést. Tether app mukodik , de ott nem érhetők el az admin beállítások. Routerkent használom az eszközt mert access point kent nem tudom kihasználni a tplink tudását. A router 192.168.0.11 IP n kapcsolódik a t com modemhez.Tehát ez a WAN címe a telekom routernek. Koszonom Szabolcs
  2. szszabolcs

    Sagemcom router modem mód

    Köszönöm a választ. Dmz -t próbáltam de nem működik. Nem érem el a routert. Tehat a Telecom kivette a távoli elérés funkciót és ahhoz hogy elérjem a routert vagy bármi távoli vezérlés működjön külön vásárolnom kell ddns és vagy VPN szolgáltatást. Tehát az eddig szolgáltatás dragabb lett. Kivancsi lennék , hogy gazdasági vagy informatikai biztonsági problema okozta e ezt a lépést. Egyébként hp microserver van beüzemelve , ami működik is távolról duckdns-el, de a vezérlést sehogy sem tudom megoldani. WOL package elküldése a servernek internetről nem működik. Tehát a servert ki tudom kapcsolni távolról OMV -n keresztül , de nem tudom visszakapcsolni.
  3. Hello, Sagemcom f@st 3686 AC modemem van, Jelenlegi verzió V1.0 magyar_4_121_0 A problémám , hogy eltűnt belőle a státusz és Advanced menü, így nem tudom bekacsolni a távoli elérés. Mivel IP tv van nem tudják bridge módba tenni így a 6G képes routerem nem tudom használni szintén távolról. A 1414 azt mondta, hogy ez egy ingyenes ajándék szolgáltatás de úgy néz ki, hogy kötelező mert enélkül nem tud szolgáltatni IPTV-t. Mivel házon belül működik minden azt mondja a telecom, hogy nekik eddig tart a hatáskörük és ez így rendben. Ha brdige-et szeretnék akkor le kell mondanom az IP tv-t. Tehát a kérdésem: 1. Sikerült e valakinek asagemcom modemet távolról elérni és ha igen mi a megoldás? Egyébként ez működött , de egy frissítés után eltűnt az advanced menü. 2. Hogyan tudnám kihasználni a TPLINk routerem és annak felületét? Az otthoni szerverem szeretném vezérelni távolról, de a tplink nek nincs public elérése a bridge hiánya miatt. Tplink-nél is azt mondták ez a hiba. 3. Miért nem tudják bridge módba tenni a routert?Jelenleg a tv is a tplink-be van bekötve és át lehet állítani a portot IP tv re és bridge módra. Ha jól értettem a műszakis kollégát - aki mint kiderült nem IT-s mert megszünt ez a műszaki szolgáltatás - nem tudnák monitorzni. Köszönöm előre is a segítséget.
×
×
  • Új...