teherwagon Posztolva ekkor: 2015. április 3. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. április 3. Hello, akit érdekel, most találtam a Té honlapján, 30% kedvezményt adnak jónéhány okosórára, fitneszkarpántra meg fülhallgatóra. én a Sony smartband talk-kal szemezek, de most rendeltem telefoncserét, így még alszm rá egyet :smileyhappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 feketegabi Posztolva: 2015. április 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 29. Én egy külső akksival szemezek (ha már sport, akkor ennek a használata is életszerű pl. egy-egy hosszú túra során :)), csak nem tudom, ezek mennyire bevált típusok (főleg a Trust érdekel). Akinek van tapasztalata róla, ne tartsa magában! :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
teherwagon
Hello, akit érdekel, most találtam a Té honlapján, 30% kedvezményt adnak jónéhány okosórára, fitneszkarpántra meg fülhallgatóra. én a Sony smartband talk-kal szemezek, de most rendeltem telefoncserét, így még alszm rá egyet :smileyhappy:
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.