Spc777

A 72 óra az három nap?

Kérdés

Március 31-én megérkezett a megrendelt Macbook Air.
A nagy öröm csak rövid ideig tartott, mert hamar kiderült, hogy ez a gép nem működik.

 

Ahogyan ilyenkor ezt kell bejelentettük a Telekomnak, ahonnan azt az információt kaptuk, a "szuper" szerviztől, hogy pénteken, április 3-án délelőtt jönnek és kicserélik.

 

Ma április 10. van!
Már sokat telefonáltunk, ki is derült, hogy az utolsó ilyen gépet kaptuk meg, és most a Telekom nem igazán tzdja, hogy mitévő legyen.

 

Tehát itt egy rossz gép, amit ugye a törvények értelmében azonnal ki kell cserélni, de ez nem tud megvalósulni.

 

Ami igazán bosszant, hogy, ha nem telefonálok, ennyit sem tudok, mert maguktól eszükbe sem jutott a tele KOMMUNIKÁCIÓS (?) cégnél, hogy megkeressenek és tájékoztassanak.

 

Most akkor a 72 óra nem három nap? :)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ha 3 nap az 72 óra, és ez a max. hibaelhárítási határidő, én most 84 órája várok, és naponta kétszer telefonálok, mert nem működik a WIFI nálam. Külföldi fiatalok nyaralnak nálam VII.20-tól, hétfőtől egy hétig, és nem hiszik el, hogy ilyen létezik. Mindig azt a választ kapom, ha a 1412 számot hívom, hogy dolgoznak rajta. De meddig?
Kértem lehetőséget, hogy egy főnökkel beszélhessek, de azt nem lehet. Korábban más szolgáltatónál voltam és hosszú évekig soha nem volt ilyen gondom. Most másfél hónapja vagyok T-com ügyfél internet szempontból, és ezen a héten lett volna nagy szükség a szolgáltatásra.
Nem tudom, olvassa-e valaki ezt az üzenetet, és kapok-e valaha választ. Minden esetre kénytelen voltam már írni valahova, ha máshova nem lehet, legalább ide.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most