Ugrás a tartalomhoz
  • 0

FC25 FUT magas ping miatt játszhatatlan

Medve Balázs

Kérdés

Udvozletem! Eddig turtem, de most lefott a kave… Ugynevezett Gigaeros net 1000/200 elofizetessel rendekezem, Xbox One series X-en probalnek FC25 online PvP merkozeseket jatszani, ami az ingadozo, igen gyakran extrem magas ping miatt gyakorlatilag jatszhatatlan, masodpercekre all meg a jatek, aztan “gyorsitott felvetelben” probalja utolerni magat. Ez semmilyen formaban sem okes, de finommotoros, preciz mozdulatoknal egyenesen lehetetlen helyzetbe sodor minden meccsen. Havi  11ezer Forintert ez messze nem elegseges szolgaltatas. Kerem, hogy vizsgaljak ki a problema okat es haladektalanul orvosoljak azt.

koszonettel: Medve Balazs

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0

Tiszteletem. 4 éve küzdök ezzel a problémával, semmit sem fog csinálni ez a ********* szolgáltató... ide oda mutogatnak, a Magyar telekom a németre a német telekom a cloudflarre :D ******* ****** ****** banda... meg egy ****** netflixes filmet sem lehet vegig nézi buffereles vagy épp teljesen megszakadas nélkül... twitch is egy rakat ****... *********** egy cég ez.*

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: NTibor
Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeinek 14. pontjával. Kérlek, kerüld a trágár szavak használatát! Köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
18 órája, Cseh Dániel László írta:

Tiszteletem. 4 éve küzdök ezzel a problémával, semmit sem fog csinálni ez a ********* szolgáltató... ide oda mutogatnak, a Magyar telekom a németre a német telekom a cloudflarre :D ******* ****** ****** banda... meg egy ****** netflixes filmet sem lehet vegig nézi buffereles vagy épp teljesen megszakadas nélkül... twitch is egy rakat ****... *********** egy cég ez.*

Látom abban nagyon ügyesek a telekomosok, hogy a forum üzeneteit szerkesszék, bár ennyi eszetek lenne ahhoz is, hogy megoldjatok az évek óta fent álló problémát. :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...