Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Cseh Dániel László

Tag
  • Tartalmak

    16
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Cseh Dániel László posztolt

  1. Dehogy sikerül nekik. menj másik szolgaltatohoz én is azt teszem.
  2. Már túl sokszor megtortent. megoldottam helyettetek a problémát 12. Jon a *****fone és váltok meguntam ezt a szerencsétlen céget. totál hülyének nézik az ügyfeleket és lehúzzák és mellete meg pofátlanok is.
  3. Nekem mar semmit sem kell megoldanotok, haszontalan, ***** banda... felhívtok egy olyan dumával, hogy bereljek fel informatikus aki majd a Wireshark nevű programmal bemeri a dolgokat azt küldjem át. Bohóc cég
  4. Cseh Dániel László

    Ea Sport FC

    Honnan lehet megtudni az EA Sport FC szerverek ipjet vagy domain címet? Trace loothoz kellene!
  5. Úgy, hogy ***** a Telekom. és lusta, tudatlan, nem törődöm emberek a NOC-osok hiába Jó lelkű, segítőkész szerelők vannak itt például Zalaegerszegen, ha a drága IT-s és NOC-os kolléga nem hajlandó semmit sem csinálni, csak szánalmas ***** kifogásokat keres.
  6. Tok jó neked nekem 3 éve nem oldják, meg hogy ne laggoljon a fifa, jelenleg már EA FC...
  7. Engedd el 3 éve dumálom ugyanezt kb 7373747373737282737373827 és fél alkalommal voltak kint a szerelők természetesen mindent rendben találtak a NOC-osok folyamatosan lezárjak mindenféle utána járás nélkül az ügyet. most is trace log-ot kér a bohóc mikor ott a kép.
  8. Szia. Sajnos nem... rosszabb mint valaha... és 100% a Telekomnal van a probléma, a Playstation supporttal is beszéltem szervizben is volt a ps és ezeket a hibakodokat találtak, ami az internetszolgaltatas nem megfelelő működéset jelzi.
  9. Bárki kapott vmi értékelhető választ? Mert én se választ nem kaptam se nem javult semmi...
  10. ***** a netetek bazzmeg milyen nyelven írjak már le nektek az emberek??? Tényleg ekkora penzehes ***** *****k vagytok???? 10ezreket fizet nektek az ember, és még hülyének is nézitek... hát minden ***** jatszhatatlan, böngészni nem lehet, a streaming sem megy rendesen....
  11. Szia. Nekem az EA FC 24 jatszhatatlan, főleg ha némettel, francia, vagy török játékossal dob össze. Szerinted mi lehetne a megoldás??? Mert ez a buzerans, nyomorult, penzehes ***** cég, csak terel és azt mondja minden rendben.
  12. Tiszteletem, érdeklődni szeretnék, hogy létezhet az, hogy 2000/1000mbit optikai nettel, 165 Hz 1 másodperces valaszidos monitorral, Cat 5e kábellel a lakásban mindenhol, úgy, hogy se a setbox nem aktív, senki nem csatlakozik a wifire, semmi más eszköz nem használja az itthoni hálózatot, csak a ps5, se az EA FC 24, se a Fornite, se Rocket League nem megy lagg nélkül, annak ellenére hogy 24 ms-t ír folyamatosan... és nem egyszerű laggokrol beszélek hanem másodperces 2 másodperces delayekrol... és kérem tisztelettel ne az EA FC szerverete hivatkozzon, vagy a Rocket League, Fortnite, vagy épp a League of Legends szervere, mert nem érdekes h mindenkinél hiba van csak a tökéletes Telekomnal nincs? A drága szomszédomnal 100 mbites Zalaszám internet van és még sincs laggja egyik játékban sem. Kérdezem én, miért nehéz elismerni, hogy önöknél van a hiba és kijavitani a problémákat, vagy esetleg azt akarják mondani, hogy akik ide írták a fórumra mind hülyék, velem együtt és onokel minden oké!? Számtalan alkalommal jött ki szerelő hozzám Önöktől, benti alkalmazott csinált távolról vmit és semmi javulás. Válaszukat előre is köszönöm.
  13. Az általad megadott központ alapján sem működik az internet... 762 letpltes és 649 feltoltes. Bocs, hogy képet nem adtam hozzá, de ha fontos küldhetek arról is. Ps5t használok ez a mérés amit előzőleg küldtem 23:00 körül történt és a ps5n kívül semmi más nem használta az internetet.
  14. https://i.imgur.com/undefined.png Érdeklődnék meddig nézitek még hülyének az embert??? 2000/1000 mbit netem van ipv6 kiosztással, optikai kábeles. A szerződésben csucsidoben garantáljátok a minimum 1000/50 sebességet!!! Itt melyik része érte el, kérlek mondjátok már el. Fordultam a fogyasztóvédelemhez, sajnos ott nem tudtak segíteni mivel drága kormányunk elvette tőlük a jogosultsagot, de szóltak, hogy a hírszerzesi hivatal foglalkozik ezzel. Hamarosan elmagyarazhatjatok nekik is.
  15. Tiszteletem. 2000/1000mbit csomagom van és kábeles vagy optika arról fogalmam sincs. Számítógépen ha bemérem a Budapesti Antenna központot veszem figyelembe Zalaegerszegről olyan 800-900ig jön a letőltés a feltőltés pedig 600-700ig. PS5-n ez a szám 890-900 a letőltés és fixen 2,5mb a letőltés tehát az önök általá garantált (most írta) egyik szolgáltatást sem éri el.
  16. Tiszteletem. Egy olyan problmémám lenne, hogy 1000mbites net ellenére, ha bemérem a sebességet a PS5 konzolon, 870mbit/s-940mbit/s között tölt le és maximum 2,3mbit/s és 5,4mbit/s között tölt fel. Ez a feltőltési sebesség egyenesen nevetséges, sőt mitöbb botrányos. Esetleg vkinek van vmi megoldása erre, vagy váltsak szolgáltatot, mert már körülbelül 6x jelentettem be hibának, voltak is kint és változás nem történt. :)
×
×
  • Új...