mikrobi5 Posztolva ekkor: 2015. április 25. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. április 25. Azt szeretném kérdezni: Valaki megtudná mondani hol tudom megnézni. Hogy részlet fizetésre vettem telefont hol tudom megnézni mennyi tartozásom van és mennyi a hívás tartozásom? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 4. Megosztás Posztolva: 2015. május 4. Szia. A Telekom internetes ügyfélszolgálaton meg tudod nézni hogy jelen pillanatban mennyit telefonáltál el. Meg kell adni a telefonszámod és az 5 számjegyű kódodat. A telefonod részletfizetéséből még fennálló tartozásosat itt viszont nem tudod megnézni. Hívd a 1430-at és megmondják. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
mikrobi5
Azt szeretném kérdezni: Valaki megtudná mondani hol tudom megnézni. Hogy részlet fizetésre vettem telefont hol tudom megnézni mennyi tartozásom van és mennyi a hívás tartozásom?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.