Ugrás a tartalomhoz
  • 0

TV GO - kilépés nem egyenlő a kijelentkezéssel...

TamaS-51p62KXh

Kérdés

A TV GO weboldalon bejelentkezett állapotban a jobb felső sarokból elérhető menüben ott a kilépés, 

amire rákattintok, majd ez után ez a képernyő fogad:
Image3.thumb.png.0474e94d6c81d602f7fb0c7ecdf5dfbb.png
ahol a kijelentkezés gombra kattintás után látszólag kijelentkezik:
Image4.thumb.png.fe125b0a2f4991144ad576b93cba61ad.png
de a "Bejelentkezés" gombra kattintva elérhető opciók közül:
Image5.thumb.png.67797f3a04ddc6bc961839d3ec717b99.png
a "Bejelentkezés e-mail címmel..." menü után:
Image6.thumb.png.52607dc6a05e198d1d2f02e3f8c8b528.png
egyértelmű, hogy valójában nem jelentkezett ki, hanem itt van eldugva a valódi "Kijelentkezés" gomb. (Az égszínkék rész helyén az e-mail címem látszódik, nem szerkeszthető szövegként.)
Ha itt a magenta "Ezzel folytatom" gombra kattintok, jelszó kérése nélkül érhető el minden funkció.
Ez a megvalósítás teljes mértékben logikátlan.
A menü struktúra Windows alatt Firefox -ban; Androidon Chrome -ban is ugyanígy néz ki, így a platform és böngésző specifikus hibajelenség valószínűsége alacsony.
A jelenség nem életbe vágó, csak teljes mértékben logikátlan és megtévesztő, mivel aki nem ismeri a weboldal ezen jelenségét könnyen hiheti, hogy kijelentkezett, miközben valójában nem.

Örülnék, ha nem kérnék el teljesen feleslegesen az összes személyes adatomat, csak megnéznék, mi is a jelenség oka.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: NTibor
Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeinek 14. pontjával!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Ajánlott posztok

• 0

Január 12 óta eltelt néhány nap. Hiba is akadt bőséggel, de gondolom a Telekom szerint minden hibátlan azóta is...

Pontosan nem számoltam, hány darab hibába futottam bele ezidő alatt... (Húsznál biztos több volt...) Az biztos, hogy voltak ilyen hibaüzenetek is:

A lejátszás sikertelen. E:4-73-1401

A lejátszás sikertelen. E:4-62-3003

Illetve a "szokásos" szüneteltetett tartalom esetén élő adásra ugrás lejátszás indításakor is sokszor megtörtént. Egy alig 3 órája telepített böngészőben, amit másra nem is használtam, például 30 perc alatt kétszer is... Gondolom, ez sem hiba, ugye?

Volt olyan hiba is, hogy a műsorújság működött hiba nélkül, de amikor megnyitottam volna egy csatornát, vagy Archív TV elemet, akkor a magenta színű karika pörgött akár perceken keresztül is, minden egyes csatornán... Ez ki- majd bejelentkezés után megoldódott akkor...

Olyan is előfordult (ez január 26 -án), hogy a lejátszó felület betöltése helyett csak annyit írt ki a böngésző, hogy:

"Kapcsolódás a következőhöz: sentry.yo-digital.com..." (ez szerintem nem Telekom -os oldal...)

Itt is pörgött közben az a magenta karika elég sokáig...

Gondolom ez sem hiba, ugye?

A TVGO -ra nem vállalnak garanciát? Az azért nagyon jó, mert úgy tudtam, fizetünk a szolgáltatásért, aminek részeként tudjuk elérni a TVGO -t... Ez pont olyan ezek szerint, mint az internet előfizetéshez olyan eszközt adni, ami tud wifi -t, csak épp kb használhatatlan a wifi -je az eszköznek... ...de legalább elmondható, hogy van...

A saját(os) hibaelhárítási kísérleteim egy-két esetben úgy tűnik, hatásosak tudnak lenni, ennek ellenére hibák előfordulnak pár naponta...

A saját(os) módszerem a következő: A leszüneteltetett műsor lejátszása előtt először visszább tekerem az adott műsort, legalábbis ha "álltában" nem fut hibára, ilyenkor is elő tud állni hiba (a fent vastagon kiemeltek egyike), de esetenként ezzel sikerül a rendszert arra rávenni, hogy kérdezze le ismételten az időkódot és így a lejátszás indításakor helyes időponttól indul a lejátszás (már ha elindul)...

A Telekom szakemberei valószínüleg pont azt nem vették figyelembe, hogy nem 1-2 percig van leszüneteltetett állapotban egy-egy műsor és így a rendszer hajlamos elfelejteni, hol is kellene a lejátszást folytatni... De ugyan mit tudhatok én ennyi teszt után, ha a szakik megmondták, hogy nincs hiba?

Nem 5 percig kellett volna a "teszt" -eket végezni és akkor talán észreveszik... Vagy nem, mert nem akarják észrevenni ezt se...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...