Csupii Posztolva ekkor: 2015. május 28. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. május 28. nem tudom eldönteni melyik legyen :( tapasztalatok??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1702 Posztolva: 2015. június 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 1. Kedves Csupii!A HTC One M9-t azért nem ajánlanám, mert a Snapdragon 810-es processzor és a fém ház kombó miatt nagyon hamar és durván melegszik a készülék. Az M8-hoz képest nagyon sok újdonság nincs benne, szerintem jobban megéri egy LG G3-t venni. A HTC-nek a menüje se a megszokott, itt az összes alkalmazást fentről lefelé görgetve érhetjük el, míg az LG-nél a megszokott módon oldalra görgetve. A G3-ban ugye QHD felbontású kijelző van, viszont az M9-ben "csak" FullHD. A döntés rajtad áll igazából, vannak szempontok a HTC és vannak szempontok az LG mellett is, íme:HTC One M9 Pro:- prémium alumínium unibody kialakítás- nagyobb felbontású (de nem biztos, hogy jobb) kamera. Itt 20mpx (LG-ben 13mpx)- erősebb hardver. Itt 8 magos Snap810 (LG-ben 4magos Snap801)- kisebb méret (5") (az LG 5,5")- Gorilla Glass 4 üveg (LG-ben GG3)- nagyobb belső tárhely. Itt 32GB (LG-ben 16GB az alapmodell). Mindkettő bővíthető LG G3 Pro:- nagyobb felbontású kijelző. Itt QHD (HTC-nél FHD)- megbízhatóbb- szebb felhasználói felület- nagyobb akkumulátor. Itt 3000mAh (a HTC-ben 2840 mAh) Árban az M9 dominóba 200.990Ft, a G3 pedig 140.990Ft. Azért 60.000Ft-os árkülönbségről beszélünk és akkora nagy különbség (látványos különbség) nincs a két készülék között. Én személy szerint az LG G3-t ajánlanám. A HTC nem tud annyival többet, hogy megérje. Plusz a melegedéses probléma hardveres eredetű, így nem tudják szoftverfrissítéssel megoldani. Ez rossz indítás volt a HTC-től. Remélem tudtam neked segíteni :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Csupii
nem tudom eldönteni melyik legyen :(
tapasztalatok???
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.