kisDohi Posztolva ekkor: 2015. június 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. június 2. Tisztelt Telecom! Általában 28.-a környékén szokott megérkezni a számla önöktöl, de ebben a honapban nem jött! 31.-ei határidővel szokott lenni igy eselyem nincs befizetni időben, mivel nincs mit! Ez miatt nem szeretnék késedelmi kamatot kapni, ezért keresem önöket!Köszönettel Dohàny Gergely Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. június 2. Megosztás Posztolva: 2015. június 2. 1412 vagy T-pontot javaslom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Sarolta68 Posztolva: 2015. június 6. Megosztás Posztolva: 2015. június 6. Sziasztok!Nekem se jött számla de ez már nem az első eset!Először bementem az irodába,azt mondták,hogy valami átállás vagy mi van és így majd 10-ke felé jön számla és plussz majd megjön a következő havi is 28-a körül.Akkor ott helybe befizettem az aktuális számlát de most úgy döntöttem,hogy nem mászkálok majd küldik ha akarják! Saci Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
kisDohi
Tisztelt Telecom!
Általában 28.-a környékén szokott megérkezni a számla önöktöl, de ebben a honapban nem jött! 31.-ei határidővel szokott lenni igy eselyem nincs befizetni időben, mivel nincs mit! Ez miatt nem szeretnék késedelmi kamatot kapni, ezért keresem önöket!
Köszönettel Dohàny Gergely
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.