szepe85 Posztolva ekkor: 2015. július 10. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. július 10. Azt szeretném kérdezni hogy Verpeléten miért nincsen hálozat egyfolytába azt irja ki hogy segélyhívás mást nem lehet csinálni....... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 feketegabi Posztolva: 2015. július 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 10. Mióta produkálja ezt? Minden telefonnal, illetve mindenkinél ezt csinálja? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szepe85 Posztolva: 2015. július 10. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 10. Igen ezt csinálja reggel óta nem tudok beszélni hivtam volna a t-mobilt de nem tudom hol van egy csík tér erő hol nincs de általában nincsen.. köszönöm a családban van 3 mobil is es 30 as de senkinek nincsen hálozat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 feketegabi Posztolva: 2015. július 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 10. Ez esetben elképzelhetőnek tartom, hogy valamiféle karbantartás megy a környéken. Valószínűleg ideiglenes a probléma, de azért jelezd, ártani nem árt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szepe85 Posztolva: 2015. július 10. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 10. És hol tudom jelezni vagy hogy érti?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. július 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 10. Hello szepe85,1430-on (ha nincs térerő, akkor értelemszerűen nem Tés mobilról),a Té honlapján chaten vagya Té facebook oldalána leggyorsabb, de ha karbantartás, leállás miatt van mindez (korábban ugyanott működtek a Tés mobilok, amikor tapasztalod, akkor viszont egyik sem), azt a felügyeleti rendszerüknek köszönhetően a központjukban előbb tudják és már javában (ha kell, akár a helyszínen) dolgoznak rajta, mire te észreveszed és jelzed feléjük. Itt egyébként tuti ez van (és nem csodálkozom rajta, amilyen vihar volt, szerintem még bármi előjöhet egy darabig), a szomszéd településen nyaraló kollégámat csak most értem el, és mondta, hogy nem véletlen, egy ideig ők sem tudtak hívni a telefonjaikról... szóval türelem, kis szerencsével már meg is oldották, vagy hamarosan megoldják... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
szepe85
Azt szeretném kérdezni hogy Verpeléten miért nincsen hálozat egyfolytába azt irja ki hogy segélyhívás mást nem lehet csinálni.......
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.