Törölt_tag3805 Posztolva ekkor: 2015. július 10. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. július 10. Sziasztok!! Telefonos megrendelés esetén mikor szállítanak?? pl: notebookot? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2015. július 10. Megosztás Posztolva: 2015. július 10. Hello sanyi76, itt megtalálod a részleteket (ne zavarjon össze, hogy látszólag a honlapra vonatkozik, az ügyfélszolgálatra is ez érvényes): otthoni termékeknél (30 napon belül)mobil termékeknél (1-2 napon belül) mobil oldalon jónéhány cuccot rendeltem idén (notebookot is), 1-2 napon belül megkaptam mindent (na jó, volt egy 3 napos, mert elsőre nem sikerült találkoznom a futárral, de újra kihozták zokszó és külön költség nélkül) ja nap=munkanap, hétvégén nincs kiszállítás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag3805 Posztolva: 2015. július 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. július 10. Köszönöm! igazság szerint elküldtem weben a rendelést de... aztán hiába vártam semmiVégül tegnap telefonon megrendeltem azt mondták majd hívnak de semmi konkrétumot Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5278 Posztolva: 2015. szeptember 27. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 27. Sziasztok!Én is rendeltem tegnap 1 Lenovó laptoppot . Cseten irtam 1 hölgyel de azt mondta ő nem bírja megrendelni, nekem kell.Pedíg régebben rendeltem így telefont és akkor a cseten lévő emberke megrendelte nekem és ki is küldték pár nap mulva a telefont most kiváncsi leszek mikor kapom meg illetve mikor fognak felhívni ez ügybe 09.26.-án rendeltem szombaton. Majd meg írom ha jelentkezik valaki. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag3805
Sziasztok!! Telefonos megrendelés esetén mikor szállítanak?? pl: notebookot?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.